2013-05-13, 09:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.III
Cytat:
Napisane przez bura kocurka
Patri, nie bierz antykoncepcji hormonalnej jeśli nie jest Ci potrzebna...naprawde nie ma to sensu. Ja teraz znowu biorę, ale bez tych tabletek niestety moje życie erotyczne leży i kwiczy, wybrałam więc to zło...
Lepiej już zmienić lekarza, a na zmiany nastroju wymyślić coś innego zioła chociaźby, żywność, może jakiś sport będzie Ci poprawiał humor w czasie PMS 
|
Czemu bez tabletek nie masz udanego życia erotycznego Kocurko? U mnie było odwrotnie, tabletki mi strasznie obniżyły libido. I w sumie nie jest ono jakieś porywające nawet po odstawieniu.
Czas podsumować moje 5 lat.
- zdałam maturę
- zrobiłam prawo jazdy
- zwiedziłam z Polski: Kraków, Zakopane, Toruń; z zagranicy Mediolan, Pragę i Kretę
- obroniłam licencjat
- udało mi się jakoś godzić 2 kierunki jednocześnie
- udało mi się dostać na płatne praktyki i przejść dwujęzyczną rozmowę kwalifikacyjną
- opanowałam na jakimś tam poziomie francuski
- skutecznie zaczęłam i kontynuuję odwyk kosmetyczny co było moją zmorą
- znalazłam swoje pasje (biżuteria, anioły) ale niestety czasu na to brak
I w sumie tyle. Niestety ilość nie powala, poza tym to rzeczy, które i tak każdy z nas zrobić musi lub powinien typu matura, prawo jazdy, studia, praca.
Nauki mam od groma, a motywacji zero. Dopiero wczoraj w nocy zaczęły mnie łapać wyrzuty sumienia. Mam nadzieję, że uda mi się spędzić dzisiejszy dzień w miarę produktywnie.
|
|
|