2013-05-13, 09:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
Napisane przez PPPatinka
właśnie odebrałam wyniki na stronie lux medu dziś robiłam jeszcze prolaktynę po obciążeniu i wyszlo 400,8 masakra jakas reszta wydaje się w porządku tych hormonow robionych w 3 dniu cylku
|
a jaki wynik miałaś poprzednio?
Cytat:
Napisane przez ag9
Dziewczyny, ile płacicie za USG? Jest w ramach wizyty czy poza nią płatne?
Bo ja się dzisiaj załamałam - za samo USG liczą sobie 120 zł + 120 wizyta. Chciałam sobie zrobić na własną rękę to usg 2-3 razy żeby sprawdzić owu, no i teraz nie wiem czy to są takie ceny wszędzie?
|
nie pomogę bo mam wizytę i usg w pakiecie
Cytat:
Napisane przez Gegee
Ppatinka
No wiec ja juz po wizycie. Zbankrutuje na to wszystko  tak jak myślałam owu jeszcze nie było, pęcherzyk póki co nie pękł, dzisiaj miał 23 mm, nie wiadomo czy peknie  mamy działać przez weekend, a w poniedziałek następne usg. Dziś 16dc a w ostatnim cyklu owu była w 13 dc, wiec coś się rozregulowalo...
Jeżeli chodzi o tsh to najlepiej żebym powtórzyła. Generalnie ok jest od 0,82, ale jak miałam tak na granicy to lepiej dla spokoju zrobić jeszcze raz. Tak wiec czeka mnie tsh i ft4 tylko zapomniałam się spytać, w którym dniu cyklu
PPPatinka - jeżeli chodzi o prolaktyne po obciążeniu to chyba nie jest tak najgorzej, ile miałaś na początku?
|
Ale Ci ładnie temperatura skoczyła wyznaczyło Ci juz owu? Mam nadzieję ze Twój olbrzymek pękł w odpowiednim momencie mi lekarz kazał tsh robić 2-5dc
Cytat:
Napisane przez sylwusia0411
|
o dzieki tylko 2 ćwiczeń z tego filmiku nie robię ale najbardziej mi pracują mięśnie zaraz pod żebrami a tu przy pępku nadal tłuszczyk 
Cytat:
Napisane przez ryba91
 kanasta
No więc tak, super że z dzidziem wszystko ok !  co do imion, to wiesz...ja bym się nie przejmowała, nie ona będzie matką więc...
Co do L4, przypuszczam że diewczyną chodziło o to, że jednego dnia w pracy wypadłam' z obiegu i nie byłam w stanie nic zrobić, lekarze kazali odpoczywać, było to w 12 tygodniu jak się nie mylę. Jako że pracuję nawet kilka dni pod rząd po 12h więc jest to dla mnie duuuże zmęczenie. Wyjechalam na tydzień na urlop, bo musiałam odpocząć i sporo dał mi ten urlop, jednak do pracy musiałam wrócić. Teraz nie jest tak ciężko, szef chyba zrozumiał co nieco i trochę mi obowiązków odpuścił, jednego dnia miałam 'zapieprz'' bo po urlopach papierkowa robota dodatkowo. Teraz czuję się ok, oprócz jakiegoś lekkiego przygnębienia. Brzuch mi urósł ..... na dole focia  18tc
|
jaki słodki brzusio no to dobrze ze szef zrozumiał i że Ty lepiej sie czujesz 
Cytat:
Napisane przez ag9
Muszę chyba trochę odpocząć od wizażu, znowu mam kryzys 
|
kochana rób co dla Ciebie jest najlepsze mu tu zawsze będziemy na Ciebie czekać 
Cytat:
Napisane przez Malgos_12
Ryba - ja niestety nie mam takiego dostępu do książek, dlatego ściągam sobie książki na telefon (oczywiście w specjalnym programie... co jest niesamowicie wygodne) i czytam sobie kiedy mogę  Jakiś czas temu potrafiłam przeczytać 4 książki w ciągu tygodnia i to nie jakieś nowelki, tylko takie obszerniejsze 
U mnie tato jakoś wiele książek nigdy nie czytał, ale czasami na dobranoc czytał mojemu bratu Potop, albo Pana Wołodyjowskiego  czasami całość, a czasami ulubione fragmenty, a teraz namiętnie czyta prasę. Dzień bez gazety, to dzień stracony dla niego. Za to mama czyta bardzo dużo. U nas w wiejskiej bibliotece już nie miała czego wypożyczać, więc czytała książki po dwa razy  Dodam, że biblioteka była nieźle zaopatrzona 
A co lubicie czytać?
|
o nie przypomniałaś mi jak tata czytał mi Krzyżaków i W pustyni i w puszczy jak byłam malutka 
Cytat:
Napisane przez Gegee
Pradip - a Ty gdzie się podziewasz? Czyżbyś weekendowo balowała? 
|
Cytat:
Napisane przez Malgos_12
No właśnie gdzie Pradip??
|
Cytat:
Napisane przez ryba91
A MOŻE PRADIP zajmuje się mężem przez weekend 
|
Jestem już kochane z Wami Nie było mnie od piatku bo miałąm delikatnie mówiac ciężki weekend ale opowiem Wam później bo zdążyłam Was tylko nadrobić i muszę uciekać do później buźka
|
|
|