2013-05-13, 10:34
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Color super że wszystko ok To w takim razie czekamy aż się rozpakujesz 
Cytat:
Napisane przez santom
hej poniedzialkowo..
dziewczyny, normalnie jest mi tak okropnie zle, ze ja juz nie daje rady. przestaje sobie sama ze soba radzic 
wczoraj byla nasza rocznica, w sumie bez zadnych obchodow, za to dowiedzialam sie, ze ciocia ktora rok temu bawila sie na naszym weselu wczoraj urodzila synusia  chlopak od malego ma dobry gust, fajna date sobie wybral 
co nie zmienia faktu, ze moje rozerwane serce, rozpadlo sie juz calkiem w drobny mak...
|
To teraz Twoja kolej Wiem kochana, że sporo przeszłaś i się boisz kolejnej ciąży, ale mam dobre przeczucia, że teraz się uda Trzymam za Ciebie cały czas kciuki i mam nadzieję, że zła passa się odwróci...
Cytat:
Napisane przez ANTERIA
No niestety nie przyja mnie od razu ale mam termin na za dwa tygodnie. Puki co w niedziele mam miec @ ryzykowalismy w tym cyklu wiec kto wie ale jakoś wątpię w to 
|
A może akurat? Często ciąża zaskakuje w najmniej spodziewanym momencie....
Witam się w 22 tc Synek dokazuje w brzuszku aż miło Z samego rana pojechałam do Biedronki bo są teraz promocje na rzeczy dzieciowe i tak kupiłam 6 sztuk body, kocyk i ręcznik z kapturkiem i myjką A dla mamusi tunikę ciążową granatową w grochy Ma sporo miejsca na brzuszek i jest dość elegancka, więc na lato do białych rybaczek będzie super Poza tym w nocy nie mogłam spać i teraz mam straszne zawroty głowy, jest mi niedobrze. Ledwo siedzę przed komputerem. Zjem coś i się położę - może przejdzie... Mam nadzieję, że żadne choróbsko mnie nie bierze
|
|
|