Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-13, 09:39   #3891
tigrinha
Zadomowienie

Dot.: Odp: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.III

Cytat:
Napisane przez Patri Pokaż wiadomość
Też nie miałam zaufania, dlatego nigdy nie brałam, ale leżę i kwiczę każdorazowo przed @. Rozważam możliwości samobójstwa, a to wcale nie jest fajne. Zmieniam się nie do poznania. Psycholog i dwóch psychiatrów zalecało wizytę u gin. Ale dziwi mnie jedno - gość=gin nie skierował mnie na żadne badania krwi. Stwierdził tylko, że jeśli @ są regularne to nie sprawa hormonów. Dziwne to dla mnie. Totalnie dziwne.
Biedactwo A czy są jakieś łagodniejsze sposoby, w sensie ktoś Ci je kiedyś sugerował i próbowałaś i nie działały?
Może jestem jeszcze niewyspana i nie ogarniam, ale mnie coś innego zastanawia. Skoro wg pana doktora masz hormony OK, to dlaczego przepisuje Ci tabletki hormonalne Chyba skoro masz taki straszny pms, to właśnie dlatego, że coś z hormonami jest nie halo - to pewnie nie tylko od tego zależy, ale ja na przykład miałam bardzo dobre wyniki hormonów i praktycznie żadnych objawów przed @ nie mam. Może skonsultuj to z jeszcze jednym lekarzem, szkoda zdrowia żeby tak z marszu brać wszystko co Ci przepiszą. O, jeszcze jeden mam przykład na omylność lekarzy - jakiś czas temu męczyłam Cindy o przepis na mieszankę na endometriozę, bo mnie jeden pan doktor nastraszył, że jestem bardzo chora, pewnie nie będę mogła mieć dzieci i w ogóle zaraz mi ta torbiel pęknie i umrę. Jako leczenie proponował wizytę w swoim prywatnym gabinecie (całą serię wizyt) i tabletki ofkors. Natomiast dwie kolejne panie gin powiedziały, żeby się nie przejmować i NIC mi na to nie dały, choć dopytywałam się o tabletki, operacje, laparoskopie itd. Tak więc koniecznie potwierdź to u co najmniej jeszcze jednego lekarza i dokładnie wypytaj o ewentualne skutki uboczne, żeby świadomie podjąć decyzję

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
- znalazłam swoje pasje (biżuteria, anioły) ale niestety czasu na to brak
Ale w sensie że robisz sama biżuterię i aniołki? Z czego?

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Napisane przez fairytale Pokaż wiadomość
Niedzielny podwieczorek prokrastynatorek?
Brzmi cudownie W skrócie NPP
Zły humor to może właśnie objaw pms, przejdzie niedługo
tigrinha jest offline Zgłoś do moderatora