2013-05-13, 11:35
|
|
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Misia witaj!
Przykro mi z powodu Twoich strat, a jednocześnie gratuluję i bardzo cieszę się z Twojego Małego Szczęścia
Cytat:
Napisane przez kooocur
No wiem jak było po # myślałam, że nie przestanie leciec...koszmar!
Ja też poluje na ta szara
Robisz porządek?
|
Tak, ogarnęłam to.
Mam to wszystko wypakowane z szafy i zapakowane w kartony. Nie ruszę z niczym, dopóki nie będę miała szafek, bo nie mam i tak gdzie tego układać, leży w kartonach na ziemi :/
A kiedy kupimy szafkę, to wie chyba tylko Ten na górze (i może mojemu Dawidkowi już szepnął) :P
A po drugie muszę spisać jakąś listę, co mam kupić i wg tej listy działać. Na razie mam jakieś testowe Pampersy, 2 Sudocremy, 2 Bepantheny, 2 mini Jelpy i jakieś tam próbeczki, dość sporo ciuszków, te ręczniki i pieluszki, ze 4 kocyki i to chyba tyle z większych rzeczy... No i najważniejsze, pierwszą książeczkę
Mam ambitny plan na ten tydzień.
Chcę spisać tę wyprawkę i chcę wystawić na allegro rzeczy, które mi zalegają w mieszkaniu (mam je wszystkie w jednej torbie), tylko TŻ musi porobić zdjęcia.
Rzeczy, które przypominały o Dawidku, są w pudełeczku na dnie szafy.
Teraz trzeba by się zabrać za ten pokój, trzeba w nim: odmalować ścianę, pomalować fronty mebli na jaśniejszy kolor, odgracić, kupić szafkę, kupić drugą szafkę do dużego pokoju, żeby tu przenieść resztę książek. Ogólnie to dość sporo roboty jest..
Ale takie rzeczy, jak łożeczko czy wanienka to na sam koniec sobie zostawiam, na razie tylko takie drobiazgi.
Muszę to rozplanować.
Cytat:
Napisane przez anitaxas
Mówisz  kusząca propozycja
ale mój rozsądek mi nie pozwala...
Elizka co jest?
co z tą kliniką ostatnio nic nie wyjaśniłaś.  
|
A nie może czasami rozsądek nie dochodzić do głosu??
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|