Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-13, 13:36   #243
sanetka
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość

a ile ma doładnie B.?
Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

Chłopcy mają ciężką mowę często. Poza tym to chyba jednak geny. I ja i mąż szybko mówiliśmy- mąż w wieku 2 lat normalnie całymi zdaniami nawijał.
Mój brat np nie gadał nic do 3 roku życia- to samo jego syn. Ale jak już zaczęli gadać to przestać nie mogą

Nie martw się - przyjdzie i na to czas.
Moja gada-chodzi- ale za to zębów nie ma za bardzo. Dramat z tym ząbkowaniem. Już jej normalnie widać zęba- jakby wyszedł- ale jest powleczony dziąsłem. Strasznie to dziwaczne. Lewa górna jedynka już 2 miesiące jej wychodzi

Ja mojej odpuściłam wysadzanie- zaczęła się chować po kątach gdy robi kupę.
Cytat:
Napisane przez mademoiselle betti Pokaż wiadomość

Sanetko, a ile ma B.? Chodzicie do logopedy?
2 lata i 4 miesiące. Mademoiselle nie, ale myślałam że jak do tych 2,5 się nie ruszy to może warto zapytać pediatrę o skierowanie.

Jemu buzia się nie zamyka, ale wszystko po swojemu, mało ma zrozumiałych określeń. Jest mama, tutum (pociąg), brum (samochód), sitsit (ptaszki), joljo (volvo).

Haniu ząbkowanie to młodsza ma straszne, teraz chyba górne jedynki idą, daje popalić

Miskowa, Mademoiselle u Was wykończanie pełną parą widzę Do nas jutro brat TZa przychodzi i bierze się za tynki

Zuzaneczka ja już się nie mogę doczekać aż będę mogła pokoje dzieciakom robić

Edytowane przez sanetka
Czas edycji: 2013-05-13 o 13:37
sanetka jest offline Zgłoś do moderatora