Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-13, 12:39   #3899
kaska3010
Raczkowanie

Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.III

ehh mam to samo , mi zabranie sie do czegos schodzi 10 razy dluzej niz normalnemu smiertelnikowi Moja siostra robi wszystko kilka razy szybciej ale jej tego zazdroszcze i takim ludziom...a ja sie obijam niemiłosiernie./. Spie d0 10 w wolny dzien ,Zeby chociaz 0 8.30 wstac...;( prace licecnjacka pisze w zolwim tempie, nie ucze sie nie rozwijam.
co robie? no walsnie prawie nic nie robie;(nie wyychodze z ludzmi za duzo przekladam wszystko.mam wrazenie ze jestem pylkiem ktory poleci tam gdzie wiatr zawieje....
Mam slabe wyniki na studiach, a przeciez nie jestem glupia! zawsze miaalm dobre oceny , jak bylam mlodsza mialam pełno pasji a wszystko we mnie umarło.Nic mi sie nie chce obijam sie , przekladam , czuje ze zawodze siebie i innych.!co robic???
kaska3010 jest offline Zgłoś do moderatora