Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-13, 14:35   #1840
vixena
Rozeznanie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Witam się z przerwy w pracy, lenia dziś strasznego mam - zganiam na pogode bo taka smetna, zimna, ponure bleeee

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Zalanie sukni winem czy sosem to dość ekstremalne sytuacje- wystarczy zadbać o to, by na naszych kolanach była serwetka, gdy siedzimy przy stole. I żadego machania kieliszkami i będzie dobrze
to chyba mnie nie znasz
Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
myślałam, że to tylko ze mnie taka ofiara :P
wczoraj wołam TŻ przed spaniem do sypialni "Misio chodź szybko musze ci coś pokazać" a on do mnie "Co masz znów wielkiego siniaka??" i dokładnie to chciałam mu pokazać, bo w sobotę byłam w szkole i standardowo musiałam pieprznąć się w ławkę

a na każdym weselu, przyjęciu, grillu, czy jakiejkolwiek imprezie poza domem jem ze śliniakiem z jakiejś serwetki, bo inaczej się nie da
witaj w klubie, ja wiecznie posiniaczona i poobijana chodzę, a mój TZ już się przyzwyczaił i często słyszę: uwaga na głowę, uważaj bo to, bo tamto. Chociaż kiedyś go to trochę irytowało, w sensie, że ciągle musi na mnie uważać. Po prostu strasznie clumsy jestem i już

a jak farba odłazi to koniecznie trzeba ja odszpachlować i później unigruntem i dopiero od nowa malować. A i podobno nie może być przeciągu kiedy farba schnie bo się pęcherzyki tworzą i później może właśnie odchodzić.