Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-13, 14:24   #1513
kala2505
Zakorzenienie

Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Dokładnie A do tego bardzo nie lubię Konia
Specjalnie for U

Cytat:
Ja kocham seriale, ale inne. Z takich "babskich" to tylko Gotowe na wszystko wielbię całą swoją osobą od pierwszego emitowanego w Polsce odcinka (a młodą nastolatką jeszcze byłam wtedy), ale to jest mega serial, mój TŻ też go oglądał ze mną
A poza tym Dexter The Walking Dead Breaking Bad Supernatural, Bates Motel, Black Mirror, Haven, Vikings (nowy serial, jest boski!), Spartacus (pierwsze 2 sezony, potem zmienia się aktor i jest lipny), Bing Bang Theory, How I Met Your Mother (choć już mnie męczy powoli), Suburgatory, The River (czemu nie robią dalej?! ). Z takich co już się skończyły to bardzo lubię Różowe lata 70-te, Friendsów, Z Archiwum X, American Horror Story, Na imię mi Earl. Pewnie i tak o czymś zapomniałam, ale widzicie, że trochę tego jest Z TŻ-tem tak sobie to wszystko oglądamy
Fajne też jest Suits
Zobacz se

Cytat:
Mam ochotę na piiiiiiwo! Obejrzałabym sobie jakiś film, wypiła piwo i zjadła popcorn
A może serial hehe
Też bym chciała tak

Cytat:
Napisane przez content Pokaż wiadomość
Nie poszłam, bom jest leń i mi się nei chciało rano, zjadłam z pomarańczą i jabłkiem. Też było dobre, ale nie a co porównywać do truskawek i borówek.
No nie ma
Serio, serio Toż to złoooo totalne

Cytat:
Na pewno Ci spadło!

Cytat:
Ja też bardzo lubię Seks w wielkim mieście, to najlepszy z płytkich seriali ever.
To prawda

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Cytat:
czy jak u kali na meczu
Ja zawsze mówię że takiego faceta jak mój TŻ to z racą w ręku szukać

kala2505 jest offline Zgłoś do moderatora