Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko wskazuje na to, że całe życie będę sama...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-13, 14:26   #9
marlena009
Raczkowanie

Dot.: Wszystko wskazuje na to, że całe życie będę sama...

Jeśli nie podoba Ci się Twój wygląd, to może spróbuj coś w nim zmienić? Myślę, że na to jak wyglądamy i czy czujemy się atrakcyjne mamy duży wpływ. Zmień może garderobę/makijaż/fryzurę, tak żebyś czuła się fajnie. Wiadomo, że ciała nie zmienisz, ale każdemu podoba się co innego. Mojej koleżance, która uważam, że jest superładna - podobają się na przykład faceci z nadwagą, co powszechnie uważa się za nie do pomyślenia
A co do nieśmiałości, to ja też tak miałam, musisz po prostu przemóc się i zacząć otwierać się na ludzi, może masz jakąś jedną bliższą koleżankę, która jest towarzyska i zacznie Cię na przykład wkręcać w jakieś towarzystwo tak, żebyś mogła nawiązać relacje z ludźmi w Twoim wieku i się ośmielić.
I nie przejmuj się, na pewno znajdziesz kogo z kimś będziesz się dobrze rozumieć i komu się spodobasz. Ja sama nie jestem duszą towarzystwa i nie wyglądam idealnie i pewnego dnia - nie mogłam w to nawet uwierzyć - nawet się nie spodziewałam, kiedy spotkałam JEGO
Powodzenia!