Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Masz problem z włosami? Chcesz je rozwiązać? Zajrzyj!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-06, 11:34   #114
malwoj
Raczkowanie

Smile Dot.: Masz problem z włosami? Chcesz je rozwiązać? Zajrzyj!

Ja tez kiedys slyszalam o kremie nivea, jego dobroczynnych skutkach.Moze to dziwne ale dziala tak jak majonez ktory tez jest dobry na wlosy a mimo to wierzyc sie nie chce.Zawiera przeciez jajka, olej i inne skladniki ktore pozytywnie dzialaja na wlosy a tym ktorzy nie wierza to niech sprobuja ja wlasnie mam taka miksture teraz.Ania ma racje wiem bo duzo szukam informacji na temat wlosow ale nie wystarczajaco duzo i wlasnie Ania je streszcza to jest to czego szukalam!Ja mam strasznie zniszczone wlosy naprawde chyba nikt takich nie widzial ale to przez prostowanie,farbowanie mimo ze wiem iz to szkodzi ale taka szope na wlosach musialam jakos uspokoic przez prostowanie teraz biore sie do roboty i zaczynam ostro o nie dbac bo kiedys mialam piekne wlosy dlugie geste puszyste...a teraz... dlatego mysle ze powinnismy sluchac Ani bo dziewczyna chce pomoc i ja jej dziekuje za tą pomoc: dziekuje Aniu ze dzielisz sie z nami swoim doswiadczeniem i radzisz nam zeby nasze wlosy wygladaly jak najlepiej
malwoj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując