2013-05-14, 09:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
cześć ,
Cytat:
Napisane przez Agnjeska
Eh a ja się przygotowuje psychicznie na jutrzejsze szczepienie... bo na puerwszym Jaśka strasznie płakała.
|

Cytat:
Napisane przez Luna0
Mój "maluszek" i ja 
oraz maluszek wyrastający z gondoli (ma podkurczone nóżki)
|
ślicznie razem wyglądacie
no i mały -nie taki mały 
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
no i chwalem sie swoim ''nowym'' nabytniem, dziekie niemu po przyjsciu od znajomej mialam czas na ''spokojnie'' ugotowac sobie obiadek, sprzatac musilam jak usnol 
|
za leżaczek , a Emil słodki 
Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie
Wczoraj chyba syna przebodźcowałam, normalnie aż mu się uśnie, siedzi z nami w pokoju gdzie leci muzyka albo jakiś film oglądamy, ja gadam przez tel, Mąż też ogólnie pełno atrakcji.. a wczoraj się zrobił strasznie marudny i już nie wiedziałam jak mu dogodzić, dopiero jak go zabrałam do sypialni, przytuliliśmy się była cisza, przyciemnione światełko to się uspokoił i po chwili relaksu zasnął i śpi do teraz...Wasze dzieciaki też z czasem robią się bardziej wrażliwe na bodźce ?
|
u nas podobnie ale od początku . po kąpieli Roszka przygaszam światła ,dzieci ogladają dobranockę ale trochę ciszej ... potem ja albo tz idziemy im czytać ,idą spać -więc jest trochę ciszej (bo tak normalnie to wiecznie śpiewają ,gadają ,przekrzykują się ) i o 22 idę do sypialni i gaszę światło całkowicie tylko jeszcze tv włączone a Roszek albo juz śpi sam albo zasypia przy cycu .
U nas na codzien jest hałas -dzieci ,psy ,muzyka -Roch przyzwyczajony tak ze jak do szkoły czy przedszkola wejdę i sama siebie nie słyszę to On potrafi spać w najlepsze , ale mam zasadę wieczorkiem cisza bo mózg aby wypocząc całkowicie musi mieć ciszę ..... ja tez 
Cytat:
Napisane przez Dragusia88
bo im wiekszy rozmiar tym droższe pieluchy 
|
kurczę nie będę się upierac ale myślałam ze jest odwrotnie bo pampki "2 " kupowałam za tę samą cenę co teraz "3" a ich jest więcej w opakowaniu ...
Cytat:
Napisane przez bmma
 ja kupuję zawsze po 1 rzeczy dziecięcej... bo na ten rabat to trzeba się napracować
??? ale ja mam tylko 1 kartę, jak wezmę 2 to będzie naliczać na obie?
|
tak ,ja dostałam od razu 2 karty
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------
Cytat:
Napisane przez pani22ka
My po szczepieniu. "katar bez kataru" nie był problemem, bo osłuchowo gites i czyste gardełko.
Mały więcej spał, wieczorem była wyższa temperatura (lekarka powiedziała, że jeśli będzie powyżej 37,5) i podaliśmy paracetamol.
No i ważymy ponad 5 kg, więc juz podwojlismy wage urodzeniowa!
|
|