Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-14, 09:14   #4467
Kyiia
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
ja bym CI radziła i tak zadzwonić do tych osób które nie potwierdziły, bo to że nie zadzwoniły i nie potwierdziły to nie znaczy że nie przyjdą
Póki co czekam do niedzieli. A czy zadzwonię to zobaczę która część mojego charakteru weźmie górę tego dnia Skoro nie dzwonią to znaczy że nie przychodzą i mogę je śmiało wykreślić. A jak przyjdą to i tak nie zostaną wpuszczone na salę bo nie padło potwierdzenie. W mojej rodzinie przydałoby się zrobić taki odsiew bo się o to ludzie proszą. Czemu ja potrafię wszystkim w terminie odpowiedzieć? I czemu większość nie potrafi w terminie mi dać odpowiedzi? Tym bardziej że większość tych co nie potwierdziła sama brała ślub w przeciągu kilku ostatnich lat. Więc powinni z doświadczenia wiedzieć że wcale nie jest miło jak się młodych przetrzymuje
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.

Kyiia jest offline Zgłoś do moderatora