Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-14, 09:14   #1990
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Można!
Mój TŻ strasznie się poci, latem wygląda jakby właśnie wyszedł z wody. Kupiłam mu kiedyś tabletki na pocenie które zresztą są bardzo reklamowane. Po kilku dniach brania tych tabletek TŻ pocił się jeszcze bardziej, o ile można bardziej Ale np. nigdy nie pociły mu się stopy a wtedy zaczęły, stopa w sandale wyglądała jak po wyjściu z kałuży. Przestał je brać i pocenie stóp ustąpiło.
To chyba zależy też od osoby, bo mi np. te tabletki pomagają i dzięki nim i tej kulce antidral praktycznie cały czas mam suche pachy Ale czytałam też, że niektórzy przez pierwsze dni brania tych tabletek się bardziej pocą, ale podobno później to przechodzi.

A co do skutków ubocznych po suplementach to owszem jest to możliwe nawet po kilku tabletkach. Kiedyś jak kupiłam skrzyp polny jakiś inny niż zazwyczaj to po jakichś dwóch dniach brania miałam problemy żołądkowe i musiałam odstawić :/

Wczoraj nareszcie skończyłam pisać magisterkę Więc teraz mam trochę więcej luzu Idę się szykować na uczelnie Miłego dzionka

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora