Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
Napisane przez KaEs
Przestan się mazać!  kochasz go? kochasz! więc warto powalczyć  bo po tyłku dostaniesz!  będzie dobrze, musi!!!!!!!  ja w Was wciąż wierzę  może rzeczywiści wybierzcie się do jakiejś poradni? Czasami ktoś z zewnątrz może dostrzec w czym tkwi problem...
|
ja byłabym chętna, ale TŻ raczej wątpie On twierdzi, że to "tylko" kwestia dogadania się i porozumienia ... i może tak jest, ale skoro nie umiemy się dogadać to 
Cytat:
Napisane przez KaEs
Ja nie czuję się jak na początku związku  jest jeszcze lepiej  znamy siebie i teraz jesteśmy mądrzejsi o doświadczenia, wiemy jak z sobą postępować by uniknąć niepotrzebnych fochów
Nie chciałabym zaczynać związku od nowa, poznawać nowe osoby,, chodzić na randki, docierać sie naprawdę nie chciałoby mi się już
Pysia zaraz będziesz mogła 
|
ja też nie i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie tego teraz przy moim podejściu do ludzi, braku zaufania z resztą byłoby to raczej nie możliwe 
oglądałam zdjęcia wszystkie zdjęcia maluszka bardzo mi się podobają a Ty w ogóle jesteś mega ładna i dużo ładniej Ci w jaśniejszych włosach 
Cytat:
Napisane przez aniuska18032
No a my obrączki to chyba tylko z białego złota chcemy...i kurczę trzeba to przemyśleć
My jedziemy samochodem Tż'ta  ma świetne auto więc bez sensu jest w ogóle coś wypożyczać 
|
serio, obrzydziłyście mi białe złoto strasznie
Czas edycji: 2013-05-14 o 09:42
|