Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-14, 09:28   #1998
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Przestan się mazać! kochasz go? kochasz! więc warto powalczyć bo po tyłku dostaniesz! będzie dobrze, musi!!!!!!! ja w Was wciąż wierzę może rzeczywiści wybierzcie się do jakiejś poradni? Czasami ktoś z zewnątrz może dostrzec w czym tkwi problem...
ja byłabym chętna, ale TŻ raczej wątpie On twierdzi, że to "tylko" kwestia dogadania się i porozumienia ... i może tak jest, ale skoro nie umiemy się dogadać to

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Ja nie czuję się jak na początku związku jest jeszcze lepiej znamy siebie i teraz jesteśmy mądrzejsi o doświadczenia, wiemy jak z sobą postępować by uniknąć niepotrzebnych fochów

Nie chciałabym zaczynać związku od nowa, poznawać nowe osoby,, chodzić na randki, docierać sie naprawdę nie chciałoby mi się już

Pysia zaraz będziesz mogła
ja też nie i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie tego teraz przy moim podejściu do ludzi, braku zaufania z resztą byłoby to raczej nie możliwe

oglądałam zdjęcia wszystkie zdjęcia maluszka bardzo mi się podobają a Ty w ogóle jesteś mega ładna i dużo ładniej Ci w jaśniejszych włosach

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
No a my obrączki to chyba tylko z białego złota chcemy...i kurczę trzeba to przemyśleć

My jedziemy samochodem Tż'ta ma świetne auto więc bez sensu jest w ogóle coś wypożyczać
serio, obrzydziłyście mi białe złoto strasznie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2013-05-14 o 09:42
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora