Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Informatyka
Wątek: Informatyka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-06, 13:02   #19
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Informatyka

Cytat:
Napisane przez *Claire* Pokaż wiadomość
hmmm to nic sie nowego nie dowiedziałam bo w zasadzie to to ja tez wiem,ze sami chlopcy będa i w sumie nie przeszkadza mi to aż tak bardzo
Chcialabym sie najbardziej dowiedziec co z tym materialem...czy to naprawde az tak trudne jest?

Nie, trudne nie jest, jeśli tylko masz umysł analityczny, potrafisz logicznie myśleć. Aha, dobra pamięć się przyda, chocby przy takim programowaniu Co istotne - informatyk musi być ciągle na bieżąco, wiec nie jest to kierunek dla tych, którzy po prostu chcą zdobyć zawód i tyle. A przedmioty? Programowanie, podstawy informatyki, budowa komputera (i tu właśnie konieczna jest ciągła obserwacja rynku, bo to sie zmienia koszmarnie szybko), systemy operacyjne, programy użytkowe, prezentacje multimedialne (czyli wszystkie programy i narzędzia do tworzenia filmów, muzyki itd.), grafika wektorowa i rastrowa, Internet, sieci komputerowe, Netykieta (tak, tak, takie zajecia też miałam).

Myślę, że technikum czy liceum informatyczne to dobra rzecz o tyle, że jeśli chcesz w przyszłosci się tym zająć, to taka szkoła pomoże ci dokonać wyboru - która część informatyki cię wciągnie. Mnie np. kompletnie nie przypadło programowanie, natomiast wszelkie programy graficzne i zagadnienia Internetowe bardzo

A teraz cos dla tych, którzy chca sie sprawdzić http://reod.ovh.org/chakuj/
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując