|
Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Cytat:
Napisane przez Kyiia
No właśnie przez część gości którzy są zaproszeni i którzy już potwierdzili ten dzień wcale nie będzie najpiękniejszym dniem mojego życia. A niestety rodzice wychodzą z założenia że to bliska rodzina (co z tego że bliska skoro kontaktów nie utrzymujemy?) i zaprosić trzeba bo nie wypada. A ja po prostu ich nie znoszę.
Poza tym dlaczego tego dnia mam robić wszystko pod gości a nie dla siebie? Ostatecznie to dla mnie wyjątkowy dzień a dla nich kolejna możliwość najedzenia i napicia się za free. Tak, mam taką rodzinę i nie wierzę że dostaniemy jakąkolwiek kopertę. Na wesela przychodzą tylko po to żeby się najeść i napić a potem młodej parze cztery litery obrobić jak to źle było i jakie nudne wesele i że żałują że w ogóle się pojawili. No ale co z tego? Przecież to bliska rodzina...
I tak, jestem strasznie nierodzinna. Po prostu nie znoszę swojej i gdyby ode mnie zależało to na weselu miałabym ze swojej strony max 20 osób gdzie ponad połowa to znajomi.
|
To nie za ciekawie... Ale dlaczego nie zrobisz jak piszesz ?? Czemu zaprosiłas osoby, których nie chcesz ?
I wesele moim zdaniem się robi dla gości
<3
|