Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-14, 10:44   #4497
Karoloo
<3 <3 <3

Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50

Cytat:
Napisane przez Kyiia Pokaż wiadomość
No właśnie przez część gości którzy są zaproszeni i którzy już potwierdzili ten dzień wcale nie będzie najpiękniejszym dniem mojego życia. A niestety rodzice wychodzą z założenia że to bliska rodzina (co z tego że bliska skoro kontaktów nie utrzymujemy?) i zaprosić trzeba bo nie wypada. A ja po prostu ich nie znoszę.
Poza tym dlaczego tego dnia mam robić wszystko pod gości a nie dla siebie? Ostatecznie to dla mnie wyjątkowy dzień a dla nich kolejna możliwość najedzenia i napicia się za free. Tak, mam taką rodzinę i nie wierzę że dostaniemy jakąkolwiek kopertę. Na wesela przychodzą tylko po to żeby się najeść i napić a potem młodej parze cztery litery obrobić jak to źle było i jakie nudne wesele i że żałują że w ogóle się pojawili. No ale co z tego? Przecież to bliska rodzina...

I tak, jestem strasznie nierodzinna. Po prostu nie znoszę swojej i gdyby ode mnie zależało to na weselu miałabym ze swojej strony max 20 osób gdzie ponad połowa to znajomi.
To nie za ciekawie... Ale dlaczego nie zrobisz jak piszesz ?? Czemu zaprosiłas osoby, których nie chcesz ?

I wesele moim zdaniem się robi dla gości

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora