Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie XLIX - sezon wiosna/lato 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-14, 11:29   #121
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLIX - sezon wiosna/lato 2013

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość

Ja bym to zrobiła tak:

Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej z dnia 2.04.1997 r. (Dz.U.1997.78.483 ze zm.)., art. 163
Ibidem, art. 165
Popytam jeszcze znajomych jak mają. Gorzej będzie jak zawiozę gotową pracę w sobotę i będzie do poprawy

Cytat:
Napisane przez sylvi300 Pokaż wiadomość
a wiesz co ona ma az 4 kolory, bialy, zielomy, czerwony i czarny, mam bluzki miętowe, myślę, że będą pasować, coś sie wymysli
Moja niby też ma 4 kolory, coś wymyślę

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Z takim podejściem do końca lata będą blade.
Jeszcze żebym miała czas na wylegiwanie się na balkonie Jak już oddam pracę, zabiorą chrześnicę to dopiero będę mogła o tym myśleć. No i jak pojawi się słońce, bo póki co i tak nie ma pogody na opalanie.

Siostra jutro ma cesarkę, to już pewne

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ja się wstydzę... Ale wstydzę się nie ludzkiego gadania że "o jakie blade!"
tylko tego, że na białych nogach widać wszystkie żyłki, wszystkie ewentualne kropeczki po depilacji, czerwone kolana (mam lekkie odmrożenia), moim zdaniem niesmacznie to wygląda. Poza tym mam odwieczny kompleks na tle "stołowych" nóg a bladość jeszcze to podkreśla i pogrubia Więc kiszę się latem w legginsach albo maxi spódnicy.
Ale opalać ani mi się śni, szkoda czasu a samoopalacze śmierdzą
Zgadzam się Właśnie dlatego nie lubię swoich bladych nóg, na lekko opalonych zupełnie inaczej to wygląda. Blade nogi wyglądają ładnie jak ktoś ma jednolitą skórę, ja akurat takiej nie mam. Prawie cały czas są sine, niezależnie czy mi zimno czy nie

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora