Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-14, 10:25   #4513
Kyiia
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
To nie za ciekawie... Ale dlaczego nie zrobisz jak piszesz ?? Czemu zaprosiłas osoby, których nie chcesz ?

I wesele moim zdaniem się robi dla gości
Dlatego że za gości płacą rodzice. A w zasadzie mama. Więc na dobrą sprawę moje zdanie przy tworzeniu listy się nie liczyło.

Cytat:
Napisane przez dziobun Pokaż wiadomość
ale naprawdę sądzisz, ze przeganiając dalszą część gości poprawisz swoja sytuację?
Wiesz, moja kuzynka wygoniła ze ślubu własnego ojca, bo akurat nie mogła znieść jego widoku (mieszkają pod jednym dachem i ją utrzymuje) i jakoś potem nikt się za nią nie wstawił, że mogła mieć swoje powody (był "wczorajszy") tylko każdy określił to jednym słowem- chamstwo.
Nie napisałam że przegonie. Tak samo jak i nie napisałam że nie wpuszczę. Napisałam tylko że przydałoby się żeby KTOŚ taki numer wyciął bo rodzina kpi. Kiedy sami się pobierali wszystko musiało być tak jak sobie zażyczyli a teraz kiedy to ja będę ślubować oni mają to w nosie i MOŻE dadzą mi znać na 3 dni przed ślubem.
Niestety rodziny się nie wybiera. Ale nadal uważam że z własnego doświadczenia powinni wiedzieć że organizacja ślubu to nie takie hop siup i że młodzi mają wystarczająco dużo rzeczy do załatwienia czy ogarnięcia i nie powinno im się dodatkowych problemów przysparzać. No chyba że nagle wszyscy do niedzieli się ogarną (w co oczywiście nie wierzę)
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.

Kyiia jest offline Zgłoś do moderatora