2013-05-14, 11:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
Napisane przez Kretka666
Wciąga się, wciąga, to naturalne  Mnie bardzo dużo na ramionach już się wchłonęło, nie mam takich motylków. Ale to jest proces trwający zapewne latami, a nie miesiącami, więc nie oczekuję cudów, dobrze mi jak jest i tak 
|
Musi się wciągać 
Po ciąży kobietom też worek nie zostaje 
Cytat:
Napisane przez zielonamorelka
hej hej
witam was z moim wielkim pysznym i zdrowym śniadankiem 
na obiad kupiłam sobie wczoraj pstrąga takiego w całości ze skórą-macie pomysł jak to zjeść?nigdy nie robiłam całej ryby jeszcze zawsze tylko te filety hehe
|
Ja przyprawiam wg uznania, w folię dodaje cebulki i cytrynki i na grilla lub do piekarnika na 20-25min 
Cytat:
Napisane przez Kretka666
Zjem, no ofc! 
Muszę się ogarniać trochę na zajęcia. A tak mnie się nie chce. Choć z drugiej strony teraz przynajmniej coś ciekawego mamy w końcu (zajęcia to kultury świata Japonia, teraz mamy język, słówka i takie tam), nie przysypiam. Wypiję kawę i zacznę się zbierać z myciem, ubieraniem, za 40 minut muszę wyjść na mzkę.
|
No włacha tej 
Miłych zajęć kochana w takim razie 
Cytat:
Napisane przez Kretka666
Wiem, że dla Was to może być dziwne i nielogiczne, ale mnie się podoba to jak wyglądam 
|
I bardzo dobrze 
Brawo za postawę 
Też ostatnio zauważyłam jakieś rozstępy nad tyłkiem i na cycku ale generalnie mam to 
Takie małe g*wna nie są w stanie zmienić mojego pojęcia o sobie i tego czy jestem piękna czy nie 
Kompleksy to złooo, i trzeba je tępić i się ich pozbywać 
Wszystkie jesteśmy piękne, bo zadbane dbamy o swoje ciało czego najlepszym przykładem jest nasza obecność tu na naszym wątku 
Także laski kompleksy na bok i głowa do góry   
Cytat:
Napisane przez Kretka666
lubię się pluskać w morzu na przykład 
|
Ja to samo 
Cytat:
Napisane przez Kretka666
Zmykam na zajęcia, będę po 17 
|
Wracaj prędko 
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------
A właśnie - muszę się czymś pochwalić Wam 
TŻ mi powiedział wczoraj, że mi cycki zmalały 
Więc traktuję to jakby powiedział "innymi słowami" że schudłam 

Co Wy na to ???
|