Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-14, 11:38   #1604
kala2505
Zakorzenienie

Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Wciąga się, wciąga, to naturalne Mnie bardzo dużo na ramionach już się wchłonęło, nie mam takich motylków. Ale to jest proces trwający zapewne latami, a nie miesiącami, więc nie oczekuję cudów, dobrze mi jak jest i tak
Musi się wciągać
Po ciąży kobietom też worek nie zostaje

Cytat:
Napisane przez zielonamorelka Pokaż wiadomość
hej hej
witam was z moim wielkim pysznym i zdrowym śniadankiem
na obiad kupiłam sobie wczoraj pstrąga takiego w całości ze skórą-macie pomysł jak to zjeść?nigdy nie robiłam całej ryby jeszcze zawsze tylko te filety hehe
Ja przyprawiam wg uznania, w folię dodaje cebulki i cytrynki i na grilla lub do piekarnika na 20-25min

Cytat:
Zjem, no ofc!

Muszę się ogarniać trochę na zajęcia. A tak mnie się nie chce. Choć z drugiej strony teraz przynajmniej coś ciekawego mamy w końcu (zajęcia to kultury świata Japonia, teraz mamy język, słówka i takie tam), nie przysypiam. Wypiję kawę i zacznę się zbierać z myciem, ubieraniem, za 40 minut muszę wyjść na mzkę.
No włacha tej

Miłych zajęć kochana w takim razie

Cytat:
Wiem, że dla Was to może być dziwne i nielogiczne, ale mnie się podoba to jak wyglądam
I bardzo dobrze
Brawo za postawę
Też ostatnio zauważyłam jakieś rozstępy nad tyłkiem i na cycku ale generalnie mam to
Takie małe g*wna nie są w stanie zmienić mojego pojęcia o sobie i tego czy jestem piękna czy nie

Kompleksy to złooo, i trzeba je tępić i się ich pozbywać

Wszystkie jesteśmy piękne, bo zadbane dbamy o swoje ciało czego najlepszym przykładem jest nasza obecność tu na naszym wątku

Także laski kompleksy na bok i głowa do góry

Cytat:
lubię się pluskać w morzu na przykład
Ja to samo

Cytat:
Zmykam na zajęcia, będę po 17
Wracaj prędko

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

A właśnie - muszę się czymś pochwalić Wam

TŻ mi powiedział wczoraj, że mi cycki zmalały

Więc traktuję to jakby powiedział "innymi słowami" że schudłam

Co Wy na to ???

kala2505 jest offline Zgłoś do moderatora