Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-14, 10:47   #3722
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
madzia, koślawe to "w iksa", a szpotawe to "na beczkę" (chyba)

jezuski to takie?
tak o tego typu jezuski chodzi.
Mój kolana i nogi ma ok, ale o same stopy chodzijakby troche tak wyginał do środka, jedną mocniej drugą słabiej
tutaj masz fotki, tylko moja rada nie zjeżdzaj na stronie za nisko, bo są zdjęcia operacjihttp://www.klinika.net.pl/index.php?...&limitstart=10
Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
potrzebuję porady , dziewczyny.

Chodziłam w nowych balerinach i mnie jakby obtarły nad piętą.
Potem się okazało, że to nie otarcie ani pęcherz, tylko mi wyszła taka gulka (jak haluks) i nie mogę nosić żadnych butów z piętami, bo boli jak cholera.
Kupiłam na biegu sandały-klapki i latam (choć mi zimno nawet jak zakładam jak stara babcia na drogę rajstopowe skarpetki).
W aptece pani poradziła maść na odciski, tłumaczyłam, że nie mam odcisku, tylko taką gulkę (bez uszkodzonej skóry).

Macie jakiś pomysł co mogę z tym zrobić?
Nie wiem czy Tobie wskoczy, ale na wszystkie odciski i te miękkie i twarde czy nawet zgrubiałą skórę mam coś takiego http://www.i-apteka.pl/product-pol-1...-plyn-9ml.html to jest jak lakier i smarujesz tym to zgrubienie przez kilka dni, najlepiej po wymoczeniu stóp, jakby nie wskoczyło to się nazywa Acerin i kosztuje 6-9zł

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Kinga tantum verde do juz z rok temu małemu psikałam, lekarka mu zapisywała właśnie jak miał anginę, jako dodatkowe.

AniaP na ścianach fug nie ruszałam i są ok, ale te na podłodze to takie w jednym miejscu prawie białe, w innym ciemny beż, no klnąć nie będę, nikt tego nie widzi tylko jaale wnerwia mnie to za każdym razem co tam idę. Wczoraj je traktowałam oczyszczaczem parowym, i dalej taki kolor nierówny, taka mała rzecz a wyprowadza z równowagi. Wina moja bo w jednym miejscu mocniej czyściłam w innym tylko mopem, i tak mam :/W razie jak nie wyrobię to choć odrobinkę fugi rozrobię i na tamtą taką cienką warstwę nałożę, taką o ton ciemniejszą żeby w razie co nie było różnicy. Ale narazie ćwiczę moją cierpliwość i tego nie ruszam

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

W Wyborczej fajne noże są za 16 zł, przetestowany ostry, pomidory i chleb bez zgniatania pokroił

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora