2013-05-14, 10:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Cytat:
Napisane przez Dragusia88
a ja slyszalam ze od 38 paracetamol 
za wage  to szybko rosniecie.gdzies czytalam ze w wieku 6mc dziecko powinno podwoic wage a na rok potroic?
|
heh, moj zarypiasty termomter elektroniczny pokazuje rozna temp. z roznych stron glowki. lekarka powiedziala, ze od 37,5, ale nasz czesto ma taka tempke... wczoraj ewidentnie mial podwyzszona. dzis tez. no i spi jak nigdy i nie o 'swoich' porach...
tez slyszalam o tych podwojeniach o potrojeniach, ale nasz byl maly i goni Wasze dzieci 
Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16
zapominacie ze butle tez trzeba przygotowac.
|
nie zapominam
pisze tylko jak to wczoraj wygladalo w pokoju do karmienia w JPII (swoja droga na Strzeleckiej nie ma takiego miejsca )... woda z termosu, proszek, szejkniecie, szybkie picie, odbicie i juz ich nie bylo 
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
C Pieluchy z rossmanna mi kompletnie nie podeszly przynajmniej 1 i uzywalismy tylko pampersow a teraz 2 tylko dady poki co.
|
my tak samiutko.
tylko caly czas dada-pampek. w podrecznym pudelku mam naprzemiennie poukladane nie widze specjalnej roznicy.
Cytat:
Napisane przez OtTakaJa
Mam takie pytanie na szybko, otóż jak ubieracie dzieci po kąpieli?
|
wrzucalam zdjecie nie dawno taka dluzsza koszule z gumka (dziecku w nocy ja zadzieram i szybko zmieniam pampka - bez zapinania, rozpinania. mniej krzyku w oczekiwaniu na cyca ).
a wczesniej kaftanik + pajac.
teraz zmienie mu kocyk - z la millou na biedronowski. choc lubilam ten grubszy bo sie nie rozkopywal... zobaczymy. caly czas mysle nad spiworkami (a'la Ikea), bo mamy dwa i trzeba by uzyc...
|
|
|