2013-05-14, 10:56
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
Napisane przez justynkie
Katarzyno ależ Ty masz fajną figurę!
Oglądałam Twoje zdjęcia na blogu i naprawdę nie ma na co narzekać, przede wszystkim zazdroszczę szczupłych nóg! Ja mam właśnie z nogami problem, o ile w brzuchu chudnę szybko to łydki takie same czy ważę 55 kg czy 70 kg 
Jesteś w naszym klubie odchudzania?
Co do zaparć to na przyszłość polecam siemię lniane. Działa od razu.
|
oj nie taka fajną w tyłku rozmiar 42 góra czasem o 38 - jestem strasznie nieproporcjonalna, a wydaje sie szczuplejsza bo jestem bardzo wysoka (177cm) - odchudzałam sie z milion razu z wiekszymi i mniejszymi sukcesami - ale teraz taka mobilizacja jest, że szok tylko zacząc trzeba a w klubie nie jestem bo nie ogarniam idei klubu - o co chodzi i gdzie to jest? 
Cytat:
Napisane przez aniuska18032
Właśnie siemię lniane, ja zawsze miałam problemy z wypróżnianiem...a jak gdzieś wyjeżdzałam to nawet przez cały pobyt nic... Od kiedy do owsianki daję siemię lniane nie mam żadnego problemu 
|
ja siemie lniane jem codziennie i nic mnie nie rusza, jedynie co daje rade to kawa wypita rano na pusty żołądek
Cytat:
Napisane przez aniuska18032
OMG ja to samo! Brzuch mam moim zdaniem super ..ale nogi ? Ja mam wrażenie, że one nie chudną  nie cierpię moich ud
Piekna z Ciebie kobieta!! (zajrzałam na bloga  )
|
ja tez nienawidze ud tragedia!
I dziekuje , ale ja tak nie uważam 
Cytat:
Napisane przez moniczka_90
niedługo to ja będę odliczać jak do matury po 100dniówce
http://allegro.pl/amanda-slub-wesele...214545006.html poważnie zastanawiam się nad tą sukienką (tyle, ze białą), kosztuje śmieszne pieniądze więc nawet jakbym w niej źle wyglądała to nie byłabym jakaś bardzo zła  co myślicie o tym kroju ? 
|
ta jest boska! bierz migiem
|
|
|