Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-14, 10:56   #2022
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Katarzyno ależ Ty masz fajną figurę!
Oglądałam Twoje zdjęcia na blogu i naprawdę nie ma na co narzekać, przede wszystkim zazdroszczę szczupłych nóg! Ja mam właśnie z nogami problem, o ile w brzuchu chudnę szybko to łydki takie same czy ważę 55 kg czy 70 kg
Jesteś w naszym klubie odchudzania?

Co do zaparć to na przyszłość polecam siemię lniane. Działa od razu.
oj nie taka fajną w tyłku rozmiar 42 góra czasem o 38 - jestem strasznie nieproporcjonalna, a wydaje sie szczuplejsza bo jestem bardzo wysoka (177cm) - odchudzałam sie z milion razu z wiekszymi i mniejszymi sukcesami - ale teraz taka mobilizacja jest, że szok tylko zacząc trzeba a w klubie nie jestem bo nie ogarniam idei klubu - o co chodzi i gdzie to jest?

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość

Właśnie siemię lniane, ja zawsze miałam problemy z wypróżnianiem...a jak gdzieś wyjeżdzałam to nawet przez cały pobyt nic... Od kiedy do owsianki daję siemię lniane nie mam żadnego problemu
ja siemie lniane jem codziennie i nic mnie nie rusza, jedynie co daje rade to kawa wypita rano na pusty żołądek

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
OMG ja to samo! Brzuch mam moim zdaniem super ..ale nogi ? Ja mam wrażenie, że one nie chudną nie cierpię moich ud

Piekna z Ciebie kobieta!! (zajrzałam na bloga)
ja tez nienawidze ud tragedia!

I dziekuje, ale ja tak nie uważam

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
niedługo to ja będę odliczać jak do matury po 100dniówce

http://allegro.pl/amanda-slub-wesele...214545006.html poważnie zastanawiam się nad tą sukienką (tyle, ze białą), kosztuje śmieszne pieniądze więc nawet jakbym w niej źle wyglądała to nie byłabym jakaś bardzo zła co myślicie o tym kroju ?
ta jest boska! bierz migiem
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora