2013-05-14, 11:27
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
Napisane przez KaEs
A co do auta ślubnego... coraz częściej zastanawiamy się z Tż czy nie pojechać autem mojego brata. Bardzo fajne autko i w środku dużo miejsca +czerwona skóra  bo w sumie nie jest dla nas aż tak ważne czym pojedziemy do ślubu, a jest to wydatek rzędu 500 zł - 1000 ... tylko ładnie przystroić... https://www.google.pl/search?q=alfa+...w=1092&bih=480
rodzice mają seata leona 2, ale tym byśmy nie chcieli. Tż ma opla, a drugi brat jakiś niedawno kupił, nie wiem co to ale jest niebieskie i sportowwięc też odpada.. no i co o tym sądzicie? teraz to nawet fiatem mogłabym pojechać i zainwestować tego tysiaka w coś do domu. dodam, że u mnie na wesele pójdzie ponad 50 tysięcy, bo jeszcze dochodzą stroje nasze i noclegi dla Gości o któryh zapomniałam licząc koszta, więc myślę że nawet 60 tys. wyjdzie.....
|
nie ma sie co spinać - ja doskonale cie rozumiem, bo moje wesele też tyle bedzie kosztowało i sama będę szukać oszczędności gdzie sie tylko da sama pojechałabym samochodem Tż najchetniej, gdyby nie to że jeździmy honda civic
|
|
|