2013-05-14, 11:55
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
Napisane przez KaMilka4891
bierz i sie nie zastanawiaj  piękna jest
ja myślę, że warto zobaczyć tą drugą salę, bo jest piękna
hahaha to tak jak u mnie  TŻ ma nowy samochód, a ja męczę go zaproszeniami i innymi sprawami związanymi z weselem  dobrze, że jeszcze mamy tyle czasu  odpuść mu na chwilę, jak będzie się cieszył, że kupił nowy tłumik czy jakieś inne pierdoły to ciesz się razem z nim, mój TŻ jak kupił jakaś częśc to powiedziałam mu, że jest ŚLICZNA i od tamtej pory już dał mi spokój 
|
padłam :ha haha:
Cytat:
Napisane przez docik10
Ja chyba zwariowałam  Od wczoraj dzwonie jak głupia przestawiam terminy dopasowuje wszystko.... Tak od początku... na 90% zmieniamy datę ślubu. Brat tż z bratową był na weselu na tej sali http://www.dworeknadstawem.pl/pl/sala_weselna.html bardzo im się tam podobało, jedzenia fulll sala w moim stylu  i co?? Nie ma naszego twerminu wolnego. Mamy już zaliczkę wpłaconą na inną sale 200zł i chcemy w niedziele zobaczyć tą sale co dałam link. Wolny termin w piątek 29.08. chyba przełożymy ślub. Dzwoniłam już do kamerzysty, fotografa bo z nimi umowę mamy spisaną na 14.08.2014 czy jest możliwość przesunięcia terminu na 29.08., zgodzili się. W niedzielę będziemy musieli podjąć ostateczną decyzje która sala.
Super ofertę nam zaproponowali:
Obecnie mamy sale http://www.arkajankowice.pl/ płacimy 200zł za os w tym napoje bez ograniczeń, pokój dla nowożeńców
Oferta tej pięknej sali za os 210zł (w tygodniu) a chcemy piątek, w tym napoje bez ograniczeń soki, woda, napoje gazowane itp. Alkohol 0,7 na pare, szampan na powitanie, pokój dla nas ze śniadaniem, jedzenia ful do tego mamy do dyspozycji kierowce z busem w godzinach 24:00-03:00 może odwozić gości.
Co o tej ofercie sądzicie? Mamy wesele jednodniowe 
|
Sliczna jest ta pierwsza sala i oferta też jest super, więc wydaje mi się że jeśli nie jest dla Was przeszkodą że to piątek to warto ją rozważyć
|
|
|