2013-05-14, 11:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
hellooł 
U mnie dzisiaj troche lepiej, humor lepszy, brzuch nie boli bo tabletki przeciwbólowe wzięłam ( rano mnie strasznie bolał więc musiałam się ratować). Do gina nie umówiłam się bo wczoraj zapomniałam zadzwonić sama nie wiem już co robić, może poczekać jeszcze? Ponoć moje objawy w pierwszym miesiącu brania tabletek to normalka. W sumie przy poprzednich tabletkach nie miałam czegoś takiego więc już sama nie wiem.
Poczekam i zobaczę...
Wczoraj przykleiliśmy tapete w sypialni i dzisiaj położymy reszte podłogi i będzie koniec. Zajmiemy się łazienką. Jak skończymy łazienke to już bedzie koniec remontów! Wszystko będzie zrobione zostanie nam dalsze urządzanie mieszkania.
Pogoda paskudna :/ zimno i ciemno..... :/
Lecę zaraz na zakupy bo lodówka pusta. Potem po dzieci do przedszkola, potem zrobię obiad, potem pojadę po męża, razem pojedziemy kupić kafle, meble i zlew do łazienki i będziemy do wieczora "upiększać" mieszkanie. Na siłownie nie jadę bo mi się nie chce - wolę dla męża pomóc przy remoncie. Także dzień mam pełny roboty.
Alexis kochana szybko zrzucisz te 2-3 kilo Pocieszę Cię że ja jeszcze nie dawno ważyłam 57 a teraz już 62-64
Cindy a do polski nie wracasz??? Miałaś jako nauczycielka angielskiego w szkole pracować. Zmiana planów?
Margot masz rację!!! "Pusta" lodówka to najlepsza przyjaciółka kobiety na diecie
Ja mam przerąbane..... mam trzech chłopaków w domu więc lodówka ciągle musi być pełna i szafka ze słodyczami też bo oni uwielbiają
Patiuszka ale masz dobrego teścia! I fakt, że utrzymanie takiego samochodu to masakra. My wzięliśmy kredyt żeby kupić lepsze autko ( bo też nas nie stać aby kupić za gotówkę) i tylko modlimy się aby nic w nim się nie popsuło bo wymiana np. sprzęgła to koszt 4 tyś złotych. Cokolwiek się w tym samochodzie nie zepsuje to naprawa w tysiącach złotych. Szkoda że nie pomyśleliśmy o tym zanim go kupiliśmy
|
|
|