Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U Azjatów kupujemy, o bebikach plotkujemy. Kremy BB i azjatycka pielęgnacja cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-14, 12:17   #2097
miss natasha
Zadomowienie

Dot.: U Azjatów kupujemy, o bebikach plotkujemy. Kremy BB i azjatycka pielęgnacja cz.

Cytat:
Napisane przez Beth77 Pokaż wiadomość
ooo - szukam opinii o nim, starsznie mało o nim w necie. zastanawiam się jak sie kolorek np do Misshy M SRC nr 23. Bo ptzetestowałam z 6 róznych BB i ten mi najbardziej odcień podpasował. A z Hery miałam próbke podkładu Hera HD i mnie zachwycił i dlatego zanim zamówię Misshę chciałam jeszcze ten BB wypróbowac. A CC Hery wogóle nigdzie nie ma nr 2 ani opinii nic.....
czyli zdowolona jestes to plus, jakbyś mi jeszcze kolorek jakos opisała lub jesli znasz Misshę 23 SRC to jakbys sie odniosła.[COLOR="Silver"]
Cytat:
Napisane przez dark01 Pokaż wiadomość
...
koloru misshy nie znam...kolor hery jest neutralny jak dla mnie,,nie jest różowo-silny jak misshy PC ,ani nie ma typowo żółtych tonów....ale jak juz to bardziej w kierunku chłodnego odcienia niż ciepłego.
wrzucilam swatche m.in Hera
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...8&postcount=51

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora