Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-14, 12:49   #734
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Wiecie może jaki termin ważności ma błyszczyk Sexy Pulp od momentu otwarcia? Nie wiem czy mój zmierza do przeterminowania się

Kiedyś pytałam Was również o termin ważności różu do policzków i wynosił on 12 miesięcy. Napisałam jakiś czas temu do boku pytanie o skład różu do policzków w kolorze jasny róż i przy okazji zapytałam o termin ważności. Odpowiedzieli, że 6 miesięcy Zastanawiam się czy się pomylili czy może każdy kolor ma inny termin ważności? (przedtem dziewczyna podała mi na przykładzie koloru średnia morela bodajże). Trochę dziwi mnie taki krótki termin ważności przy dosyć sporej jak na róż kasetce
a co się stanie jak minie termin ważności tuszu czy różu? Nic... ja nie zwracam uwagi na takie rzeczy... używam dotąd, aż się skończą...

no chyba, że ktoś jest mega uczuleniowcem, albo ma problemy ze skórą

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora