2013-05-14, 15:47
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dieta niskokaloryczna (poniżej 1000 kcal) i co dalej? Stop dla efektu jojo!
Dziękuję, że nas odwiedziłaś. Podzielam zdanie - Ewa Ch. potrafi nieźle mobilizować w trakcie ćwiczeń. Odnośnie Allevo: ja po trzech dniach stosowania tylko Allevo włączyłam "normalne" śniadania, gdyż byłam osłabiona. Potem, po 10 dniach "normalny" obiad - więc można rzec, że nie wytrzymałam do końca na samym Allevo (14 dni). Jednak jeśli chodzi o wymiary to jakie było moje dzisiejsze zdziwienie gdy odkryłam, że z talii zeszło około 6 cm! Wstyd się przyznać ile było przed
Walczę teraz o utrzymanie wagi i dalszy (powolny) jej spadek.
Trzymam kciuki za Ciebie.
Pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez incepcion
Witam
Zacznę od tego, że przeczytałam cały poprzedni wątek dotyczący allevo i cieszę się, że powstał nowy, na którym nie ma nieustających hejterów i specjalistów od zdrowego odżywiania.
Byłam już chyba na wszystkich dietach jakie są możliwe, poprzez dukana i inne "cuda". Allevo to moja ostatnia szansa xD Niestety jestem leniuchem i mam słabą wolę więc żadnej diety nie udało mi się zrealizować do końca, ale teraz znalazłam w sobie mega determinacje poprzez skalpel z Ewką Chodakowską, dzięki któremu mam jakiś taki większy optymizm i dobre nastawienie. Zaczęłam dzisiaj fazę startową z Allevo, jak na razie wypiłam shake'a czekoladowego(który swoją drogą jest naprawdę bardzo smaczny!) Dalej na dziś zaplanowałam zupę z kuskusem, koktajl i pewnie powtórkę któregoś z tych produktów, żeby zapewnić sobie te pięć posiłków dziennie 
|
|