Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-14, 15:01   #292
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Miedzy szafkami górnymi i dolnymi wkleję szkło a pod nim chcę tapetę, która mi się podoba od dawna.

mi by wystarczył elegancki trawnik bez mleczy, gruzu i krzaczorów
Ta co kiedyś wklejalas z brzozami? też planuje białe gładkie meble w połączeniu z drewnem. A w salonie to nie mam pojęcia, szukam na razie ładnej, prostej, szarej kanapy - reszte do niej dostosuje na razie największy problem mam ze sciana, na której miałby być tv. Tz wymyślił, ze może na tym kawałku za tv zamiast zrobić wystajaaca ściankę (której się nie da zrobić ), wyłożyć kamieniem, a po bokach tapeta tak jak ja chce. Ja nie jestem przekonana do tego pomysłu, mam wrażenie, ze będzie to juz za dużo dobrego, to juz bym chyba zrobiła cala ścianę w tapecie

Ja mam trawę na całości, ale taka brzydka, trzeba to będzie wszystko zniwelować. Mam też posadzone iglaki przed domem (to był bardzo dobry pomysł, żeby je zawadzic na samym początku - były malutkie, a teraz są prawie takie jak ja)

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

W ogóle Dziewczyny, która firma ma najlepsze jakościowo kolorowe farby?

Poszukuje ladnych niebieskich odcieni. Najbliższy moim wymaganiom znalazłam w Dekoralu, ale to jeszcze nie ideał

Highway to Hell
mademoiselle betti jest offline Zgłoś do moderatora