2013-05-14, 15:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
Napisane przez Dotka90
Ja miałam dwa razy 
Raz jak laska napisała WŁANCZAĆ, a ja skomentowałam, że: "pewnie specjalnym WŁANCZNIKIEM, co?  "
Dobra, to było chamskie
A drugie to za prośbe o głosy w konkursie na jakiegoś tam dzieciaka.
|
hahaha
Cytat:
Napisane przez alloffkowa
w ogóle ostatnio moje dwie, hmmm, nawet nie znajome, nie ważne, dwie laski które mam w znajomych na fejsie brały ślub i stwierdzam że nie miały w sobie ani trochę skromności ani delikatności jakie powinna mieć PM. jedna cycki na wierzchu, ciągle się szczerzyła jak koń, a druga nie lepsza, ciągle durne miny, zdjęcia ze składania przysięgi a ta dziwna mina, z djęcia podczas modlitwy po komunia a ta zeza robi.. zdjęcia jak wychodzą z kościoła to ona ładna, uśmiechnięta, a pan młody dziwna mina. to za społeczeństwo.
Albo- zdjęcie jak siedzą po obiedzie a ona dłubie palcem w zębach !
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------
czytałam i łapy opadają, wiec nawet nie komentowałam, ale to kolejny argument, że ja osoba skłonna do tycia nie mogę się rozglądać jeszcze za kiecką 
|
masakra jak dla mnie fakt, każdy jest inny, ale samo słowo Panna Młoda kojarzy mi się przynajmniej w ten jeden dzień z delikatnością, elegancją, klasą... można sobie pożartować, ale robienie z siebie idiotki to już inna sprawa 
a, kochana, piękne rymy 
Cytat:
Napisane przez Ines3037200
Dziewczyny czuję się jak matka polka jakaś  Mam dziś wolny dzień, TŻ w pracy a ja zupki gotuję, ziemniaki obieram, to do mnie niepodobne
Stąd pytanie: rozmroziłam schab, a nie chce mi się zwykłego schaboszczaka klepać. Macie pomysł na coś bardziej urozmaiconego?
|
hm, niestety ja Ci nie pomogę bo ja jeśli chodzi o mięso to tylko filety preferuje (a raczej TŻ, więc ja też nic innego nie robie) i czasami jakieś mielone ja to nawet nie wiedziałabym jak za taki schab się zabrać 
właśnie przyszłam z Kauflandu, szłam oczywiście po serki tylko a przyszłam z dwoma siatami 
dziś będę robić fileta w mikrofalówce na funkcji grill, mam nadzieje, że wyjdzie pyszne
|
|