Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-14, 15:09   #2100
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ja miałam dwa razy
Raz jak laska napisała WŁANCZAĆ, a ja skomentowałam, że: "pewnie specjalnym WŁANCZNIKIEM, co? "
Dobra, to było chamskie

A drugie to za prośbe o głosy w konkursie na jakiegoś tam dzieciaka.
hahaha

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
w ogóle ostatnio moje dwie, hmmm, nawet nie znajome, nie ważne, dwie laski które mam w znajomych na fejsie brały ślub i stwierdzam że nie miały w sobie ani trochę skromności ani delikatności jakie powinna mieć PM. jedna cycki na wierzchu, ciągle się szczerzyła jak koń, a druga nie lepsza, ciągle durne miny, zdjęcia ze składania przysięgi a ta dziwna mina, zdjęcia podczas modlitwy po komunia a ta zeza robi.. zdjęcia jak wychodzą z kościoła to ona ładna, uśmiechnięta, a pan młody dziwna mina. to za społeczeństwo.

Albo- zdjęcie jak siedzą po obiedzie a ona dłubie palcem w zębach !
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

czytałam i łapy opadają, wiec nawet nie komentowałam, ale to kolejny argument, że ja osoba skłonna do tycia nie mogę się rozglądać jeszcze za kiecką
masakra jak dla mnie fakt, każdy jest inny, ale samo słowo Panna Młoda kojarzy mi się przynajmniej w ten jeden dzień z delikatnością, elegancją, klasą... można sobie pożartować, ale robienie z siebie idiotki to już inna sprawa

a, kochana, piękne rymy

Cytat:
Napisane przez Ines3037200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czuję się jak matka polka jakaś Mam dziś wolny dzień, TŻ w pracy a ja zupki gotuję, ziemniaki obieram, to do mnie niepodobne

Stąd pytanie: rozmroziłam schab, a nie chce mi się zwykłego schaboszczaka klepać. Macie pomysł na coś bardziej urozmaiconego?
hm, niestety ja Ci nie pomogę bo ja jeśli chodzi o mięso to tylko filety preferuje (a raczej TŻ, więc ja też nic innego nie robie) i czasami jakieś mielone ja to nawet nie wiedziałabym jak za taki schab się zabrać

właśnie przyszłam z Kauflandu, szłam oczywiście po serki tylko a przyszłam z dwoma siatami

dziś będę robić fileta w mikrofalówce na funkcji grill, mam nadzieje, że wyjdzie pyszne

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora