Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-14, 15:17   #56
kalincia
BAN stały

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! cz. II

Cytat:
Napisane przez DaniTheGirl Pokaż wiadomość
Chatul
Będziemy stosować prezerwatywy, jednak ja planuje się wybrać do gin, po tabletki albo plastry.
Czas pewnie nic nie zmieni, nie moge przewidzieć czy będzie mnie bolało.
Kolejna sprawa chciałabym pozostać jeszcze dziewicą,bo uważam,że to coś wyjątkowego i wole poczekać trochę do pierwszego razu, bo nie czuje ,że jestem gotowa na to ( psychicznie)
Uprawialiśmy petting, widzieliśmy sie nago i powoli coraz lepiej czuję sie w jego towarzystwie. Kilka razy wzieliśmy wspólny prysznic i to jakoś pomaga mi jakoś bardziej zaakceptować swoje ciało. Ogólnie to psychicznie nie czuję się gotowa na to. Z jednej strony ciekawi mnie jak to jest, ale moje największe obawy, to ból, krew i ciąża - ciąża to wręcz jest paniczna obawa i strach.

Nie ma obawy, co do ciąży,jeśli będziesz brała tabletki, (poczekałabym do 2 opakowania przynajmniej). A jak jeszcze zastosujecie prezerwatywę, to w ogóle bez szans. Prezerwatywa niepotrzebna, przy stosowaniu tabletek, to jak rozkładać parasol, kiedy na niebie ani jednej chmurki, ale skoro się będziesz lepiej czuła...
Ból - z tym bywa róznie, ale to doznanie teraz czy za rok - nie zmieni się raczej, albo nawet nie poczujesz (to mój przykład - taka bdowa), albo przez to przejdziesz, jak kazda.
Dziewictwo i pozostanie nietkniętą - tego nie rozumiem, bo żadna to dla mnie wyjątkowość, więc się nie wypowiadam.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując