Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-14, 18:11   #1639
Kretka666
Zakorzenienie

Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV

Cytat:
Napisane przez kala2505 Pokaż wiadomość
I bardzo dobrze
Brawo za postawę
Też ostatnio zauważyłam jakieś rozstępy nad tyłkiem i na cycku ale generalnie mam to
Takie małe g*wna nie są w stanie zmienić mojego pojęcia o sobie i tego czy jestem piękna czy nie

Kompleksy to złooo, i trzeba je tępić i się ich pozbywać

Wszystkie jesteśmy piękne, bo zadbane dbamy o swoje ciało czego najlepszym przykładem jest nasza obecność tu na naszym wątku

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

A właśnie - muszę się czymś pochwalić Wam

TŻ mi powiedział wczoraj, że mi cycki zmalały

Więc traktuję to jakby powiedział "innymi słowami" że schudłam

Co Wy na to ???
Nie jestem sama Super, że Ty podzielasz moje poglądy o samoakceptacji Bo zauważyłam, że bardzo mało młodych kobiet to potrafi... Nawet nie chcą próbować, a to przecież człowiek się z tym nie rodzi (zazwyczaj), to się wypracowuje, to jest nic więcej, a psychika Może to będzie za mocno powiedziane, ale inaczej nie potrafię tego ubrać w słowa: takie mocne zwracanie uwagi na swój wygląd, życie nim, te kompleksy się rodzące, to wszystko co nakręca na wygląd jest według mnie strasznie próżne, a w "środek" też trzeba inwestować, nosz nie tylko wygląd mamy. Już wolałabym być brzydka i mądra niż śliczna i tępa jak dzida. Wygląd to sprawa drugorzędna, tym bardziej, że są różne gusta, są różne subkultury chociażby - dla punka wydziarana kobieta z półmetrowym irokezem będzie ikoną piękna, a dla "przeciętnego mężczyzny z ulicy" jakaś zwykła dziewczyna w szpileczkach i spódniczce z przeciętnie ładną twarzą i długimi włosami, dla ghota to będzie czarnowłosa kobieta z białym licem i czarną szminką, itp, itd. Wiem, że generalizuję, ale chcę pokazać o co mi chodzi.
NIE DAJMY SIĘ WPISAĆ W USTANDARYZOWANE NORMY!

A TŻ-ta masz genialnego

Cytat:
Napisane przez Arschen Pokaż wiadomość
Na 2 Ś bedzie owsianeczk standardowa
A na Obiad jak nigdy zrobie ala naleśniki z twarogiem UWAGA PÓŁ TŁUSTYM rozgrzeszycie?(2-3%tłuszczu)
nie moge ostatnio patrzyć na mięso
musze wyrzucić piers bo rozmroziłam 2 dni temu i nie tknęłam

A jeżeli już zeszłyśmy na temat cycków Jaki NEWS
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=44771
Nie wiedziałam że tak można ...W pierwszej chwili zrozumiałam Ze Angelina nie ma piersi...
To taki twaróg chudo-półtłusty chyba, u nas są półtłuste z 4% tłuszczu Także jedz do woli, to to nie grzech w żadnym wypadku!

Podziwiam Angelinę, że zrobiła coś takiego Lubię ją, teraz pokazała może kobietom, że mastektomia nie jest wyrokiem. Rekonstrukcja piersi jest bodajże undowana przez NFZ.

Cytat:
Napisane przez kala2505 Pokaż wiadomość
Wg mnie szacun dla niej za odwagę i w ogóle
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
Bo bułe to można żytnią zjesc albo orkiszową

Nie jadlam ale przeciez nie musisz cale zycie jest tylko dietetycznych rzeczy
Ale u nas żytnich czy orkiszowych 100% to ze świecą szukać

Wiem, ale jak pisałam - nie chciałoby mi się robić całej blachy ciasta dla zjedzenia jednego kawałka, a reszta do śmieci

Cytat:
Napisane przez Szaruch Pokaż wiadomość
jakim cudem Wy macie czas żeby tyle pisac?
Bo my nie robimy nic innego! Pewnie dziewczyny pracujące to w pracy sobie spamują Ja dopiero jak z uczelni wrócę mogę.