2013-05-14, 18:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
Napisane przez kala2505
I bardzo dobrze 
Brawo za postawę 
Też ostatnio zauważyłam jakieś rozstępy nad tyłkiem i na cycku ale generalnie mam to 
Takie małe g*wna nie są w stanie zmienić mojego pojęcia o sobie i tego czy jestem piękna czy nie
Kompleksy to złooo, i trzeba je tępić i się ich pozbywać
Wszystkie jesteśmy piękne, bo zadbane  dbamy o swoje ciało czego najlepszym przykładem jest nasza obecność tu na naszym wątku
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------
A właśnie - muszę się czymś pochwalić Wam
TŻ mi powiedział wczoraj, że mi cycki zmalały
Więc traktuję to jakby powiedział "innymi słowami" że schudłam
Co Wy na to  ???
|
Nie jestem sama Super, że Ty podzielasz moje poglądy o samoakceptacji Bo zauważyłam, że bardzo mało młodych kobiet to potrafi... Nawet nie chcą próbować, a to przecież człowiek się z tym nie rodzi (zazwyczaj), to się wypracowuje, to jest nic więcej, a psychika Może to będzie za mocno powiedziane, ale inaczej nie potrafię tego ubrać w słowa: takie mocne zwracanie uwagi na swój wygląd, życie nim, te kompleksy się rodzące, to wszystko co nakręca na wygląd jest według mnie strasznie próżne, a w "środek" też trzeba inwestować, nosz nie tylko wygląd mamy. Już wolałabym być brzydka i mądra niż śliczna i tępa jak dzida. Wygląd to sprawa drugorzędna, tym bardziej, że są różne gusta, są różne subkultury chociażby - dla punka wydziarana kobieta z półmetrowym irokezem będzie ikoną piękna, a dla "przeciętnego mężczyzny z ulicy" jakaś zwykła dziewczyna w szpileczkach i spódniczce z przeciętnie ładną twarzą i długimi włosami, dla ghota to będzie czarnowłosa kobieta z białym licem i czarną szminką, itp, itd. Wiem, że generalizuję, ale chcę pokazać o co mi chodzi.
NIE DAJMY SIĘ WPISAĆ W USTANDARYZOWANE NORMY! 
A TŻ-ta masz genialnego
Cytat:
Napisane przez Arschen
Na 2 Ś bedzie owsianeczk standardowa
A na Obiad jak nigdy zrobie ala naleśniki z twarogiem UWAGA PÓŁ TŁUSTYM  rozgrzeszycie?  (2-3%tłuszczu  )
nie moge ostatnio patrzyć na mięso 
musze wyrzucić piers bo rozmroziłam 2 dni temu i nie tknęłam 
A jeżeli już zeszłyśmy na temat cycków Jaki NEWS
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=44771
Nie wiedziałam że tak można ...W pierwszej chwili zrozumiałam Ze Angelina nie ma piersi...
|
To taki twaróg chudo-półtłusty chyba, u nas są półtłuste z 4% tłuszczu Także jedz do woli, to to nie grzech w żadnym wypadku!
Podziwiam Angelinę, że zrobiła coś takiego Lubię ją, teraz pokazała może kobietom, że mastektomia nie jest wyrokiem. Rekonstrukcja piersi jest bodajże undowana przez NFZ.
Cytat:
Napisane przez kala2505
Wg mnie szacun dla niej za odwagę i w ogóle 
|
Dokładnie 
Cytat:
Napisane przez asmenaa
Bo bułe to można żytnią zjesc  albo orkiszową
Nie jadlam ale przeciez nie musisz cale zycie jest tylko dietetycznych rzeczy 
|
Ale u nas żytnich czy orkiszowych 100% to ze świecą szukać 
Wiem, ale jak pisałam - nie chciałoby mi się robić całej blachy ciasta dla zjedzenia jednego kawałka, a reszta do śmieci 
Cytat:
Napisane przez Szaruch
jakim cudem Wy macie czas żeby tyle pisac? 
|
Bo my nie robimy nic innego! Pewnie dziewczyny pracujące to w pracy sobie spamują Ja dopiero jak z uczelni wrócę mogę.
|