Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-15, 01:40   #6763
belseno
Zadomowienie

Cool Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

caluje serdecznie wszystkie dziewczynki i te z cudnymi cycorkami i te ktore niebawem beda mialy cudne cycorki i oczywiscie te co dopiero planuja
Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
dziewczyny, a ja mam chyba jakiegoś pooperacyjnego doła... zamiast się cieszyć to jakoś mam sobie za złe, że zrobiłam, wydaje mi się, że już zawsze będę taka obolała, mało sprawna, z czymś twardym i nie moim na przodzie , ehh, kobiecie to nie dogodzisz! mam nadzieje, że to przed okresem taki stan rozchwiania emocjonalnego mam!
kiedys dawno temu sluchalam audycj w 3-ce o traumach i wypowiadal sie tam lek. anestezjolog ktory mowil ze zabieg w narkozie jest swego rodzaju trauma dla pacjenta, bo to tak jak by zadawanie bolu wbrew naszej woli i niestety ale pacjenci nie sa tego swiadomi a moga po narkozie odczuwac obnizenie nastroju a nawet stany depresyjne.

---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Mnie też ta informacja nie bardzo poruszyła- bardziej mnie uwiera wszystko co słyszę przy okazji jak u nas jest dobrze z profilaktyką , z dostępnością do specjalistów i wyspecjalizowanych ośrodków
.... u nas nie jest dobrze i szybko tego nie zmienimy natomiast info mnie osobiście poruszyło ale ja tak bardziej egoistyczne podeszłam do tematu i poszłam kupiłam bluzkę-tube, pierwsza w swoim 40 paro-letnim życiu... w liceum nawet nie smialam o takiej pomarzyc... pomyślałam, że skoro tak piękna kobieta do tego aktorka podjęła tak trudna decyzję i usunęła piersi a ja moje posiadAm zaledwie od kilku miesięcy to najwyższy czas się nimi cieszyć na maxa bo cholera wie jakie niespodzianki życie szykuje...

---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
witam dziewczyny

musze sie przyznac ze grzeszę nosze staniki z fiszbinami i mam ogromne wyrzuty sumienia...ale bez nich bym dolowala sie ze piersi sa MALE. W takich stanikach lubie moje piersi a jak sie sciagam czar pryska w sekunde no i dzis lewa piers mnie boli i nie wiem czy to przez @ czy to przez te staniki czy przez cos innego.. juz oczywiscie sobie wzmowilam ze cos sie dzieje moze implant sie przekreca no nie wiem
olivko ją tez chodzę w biustonoszach z fiszbinami, miękkie są, nie usztywniane ale fiszbiny mają, układam w nich piersi należycie, sprawdzam na koniec dnia gdzie się fiszbina odbija-jest zawsze pod implantem i nie widzę w tym grzechu

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-05-15 o 15:32
belseno jest offline Zgłoś do moderatora