2013-05-15, 18:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
Napisane przez malami35
Tak mialam dzisiaj ustny z niemca  zaliczylam  pozniej was nadrobie jak wroce do domku 
|
i powodzenia dalej 
Cytat:
Napisane przez malami35
Dziewczyny macie jakieś doświadczenie z użyciem gliceryny na włosy?? 
|
ja dobrze glicerynę wspominam robiłam z niej "psikacza" , rozrabiałam z wodą destylowaną, ale nie pamiętam już proporcji i psikałam przed olejowaniem 
Cytat:
Napisane przez Vinnga
[/COLOR] Aysell, jakie cienie w końcu kupiłaś do brwi  ? Nauczyłaś się już je ładnie malować?
|
pytanie nie do mnie ale mi brwi to chwilkę teraz zajmują według mnie podstawa to ich dobry kształt, cień w odcieniu brązu i raz dwa pędzelkiem się maluje ja muszę się wybrać po zestaw z essence bo gdzieś widziałam na blogach , że całkiem daje rade na początku pewnie Ci się będzie twarz wydawała inna, bo jest bardziej wyrazista przez podkreślone brwi, ale według mnie lepiej to wygląda 
Cytat:
Napisane przez Vinnga
Ucz się, ucz, ale nie zapomnij o nas 
|
nie zapomnę , opuściłam prawo handlowe bo już nie przyswajałam informacji, ale i tak dużo się nauczyłam 
Cytat:
Napisane przez IzzieSt
23-26.05 w Rossmannie ma być -40% na kosmetyki kolorowe
|
ooo ekstra wiedzieć pójdę po lakiery
Cytat:
Napisane przez malami35
Moja mama ma anginę 
|
zdrówka dla mamy
przyszły mi dzisiaj moje maski do włosów i szampon, które zamawiałam jak one pięknie pachną wszystkie aż chce się zjeść i jeszcze dostałam zegarki ( biały i mięta) super są ! tylko muszę sobie dorobić dziurkę bo mam takie chude nadgarstki
|