Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-15, 21:07   #3756
catro
Rozeznanie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Catro - to co lekarze myślą zrobić w przyszłości z ta arytmią?
Narkoza jest okropna. Pamietam jak ja sie bałam czy Oliwka sie obudzi a ona sie nie budziła. Czekaliśmy i czekaliśmy a ona spała. Zabieg miała wieczorem a obudziła sie w koncu nad ranem.
Jak na razie (do 10%) leczymy Olę jedynie magnezem - jak się pogorszy (tfu tfu) trzeba będzie wprowadzić leki przeciwarytmiczne. Ale liczę na ciągły stan poniżej 10%.

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość

Właśnie ja tego stopowania sobie nie wyobrażam. Moje dziecko jest nie do zatrzymania, na placu ciągle w biegu...
Trzymam kciuki żeby wszystko skończyło się dobrze- na pewno tak będzie

Wiem, że mój dojazd to jeszcze nie tragenia, ludzie dojeżdżają do innych miast codziennie albo muszą sie przedostać na drugi koniec miasta. Ale porownywałam moje dotychczasowe dojazdy i wkurza mnie to, że do pracy, która mnie "męczy" (mam juz jej dość) muszę jeszcze dłuzej dojeżdżać... że sobie pogarszam zamiast polepszać... ale cv już napisane, jutro zaczynam rozwozić. excela uczę sie na razie sama ale słabo mi to wychodzi

My niedawno wróciłyśmy do domu (po 13) a wychodziłyśmy z domu o 7.30. Werka na pobraniu krwi nawet nie zapłakala, dość długo to trwało bo słabo jej krew leciała a musiały sporo nabrać bo duzo badań ma zleconych. A ona sbie siedziała i patrzyła jak krewka leci z uśmiechem na twarzy i komentowała ja się oczywiście stresowałam bardziej od niej w nagrodę dostała kolorowanki, naklejki i mogła pokręcić się na krześle a mamusia jej dokupiła klej z brokatem którym uwielbia sie bwaić. Mam dzielną córeczkę
Chwilę przed nia była starsza dziewczynka, płakała strasznie...
Jutro wyniki, trzymajcie kciuki żeby były dobre
No właśnie dzisiaj 2 godziny wyjeżdżaliśmy z Warszawy - masakra.

Dzielna Wercia - za wyniki badań będę trzymała kciuki

Edzia - na mnie ten persen o dziwo działa (może to efekt placebo - ale wszystko mi jedno póki nie ryczę na samą myśl o operacji ) A siki muszę podpatrzyć

Byliśmy dziś u kardiologa w Centrum Zdrowia Dziecka - powtórzyła to samo, co kardiolog tutejsza: na arytmię jak na razie magnez, leki jak na razie niepotrzebne. Ciśnienie mała ma w normie. Ogólnie trzeba obserwować, ale np Holtera częściej niż raz na rok za bardzo nie ma sensu robić. Ale najważniejsze jest to, że dołączyła do karty Oli zgodę na narkozę, jak również informację o konieczności podania Oli antybiotyku przed operacją.

P0P - gratki za zębule Oliwki. Ja z Olą jeszcze nie byłam, wybiorę się po lipcu. Kurde i ja z sobą powinnam iść

catro jest offline Zgłoś do moderatora