Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U Azjatów kupujemy, o bebikach plotkujemy. Kremy BB i azjatycka pielęgnacja cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-15, 20:14   #2294
asmenaa
Zakorzenienie

Dot.: U Azjatów kupujemy, o bebikach plotkujemy. Kremy BB i azjatycka pielęgnacja cz.

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Zacznij się przytulać drugą stroną. Jak coś wyskoczy, to mamy winowajcę
No nie da sie druga, musielibysmy sie zamienic stronami lozka a ja swojej nie oddam

Cytat:
Napisane przez iv3 Pokaż wiadomość
Co do tej jednej strony to coś w tym jest, moja jedna strona jest gorsza tylko najlepsze jeto to w tym, że nie śpie na tej. Mam gorszy prawy policzek, a zawsze śpię na lewym boku.

Co do tej miksturki to pewnie coś sobie ukręcę jak nadejdą chłody. No ale dopiero idzie ciepło więc trzeba się nim cieszyć
Ej ja tez mam gorszy prawy

Cytat:
czekam niecierpliwie na Sue , bo normalnie dzisiaj nie mogłam nałożyć makijażu, cała się łuszcze nawilżam, natłuszczam, a to i tak się co chwila pojawia
sue Ci pomoze, naprawde daję rade

Cytat:
ja też nie mam nic do tego ślimaka, chociaż chyba też nic mi nie daje, ot takie smarowidło, ani nawilżenia nuulll.

A z tym wierceniem to wątpie, czasem jak kłądę się spać to wstaje w tej samej pozie
No wlasnie ja tez tak mam ze slimorem... nie szkodzi, nie dziala.
a moze przez niego mam gule?!

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość
Asmen, pokaż zdjęcia
nie mam Twojego maila?
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora