Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-15, 20:19   #560
vanessa1781
Zakorzenienie

Dot.: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!

Cześć laski
ja dziś powinnam dostać @, brzuch mnie napierdziela już od wczoraj, dziś jeszcze krzyż, a ta @ nie chce się pojawić

Cytat:
Napisane przez karolinadobra Pokaż wiadomość
vanessa więc przedewszystkim radze zmienić lekarza. zaufany lekarz i mądry to podstawa. mi gin powiedział ze gdy po pół roku regularnego współzycia kobieta nie zachodzi w ciaże to trzeba się zastanowić o co kamman, nie ze od razu bezpłodna ale komplet badan, monitoring , ew badanei nasienia i wtedy można dopiero rozmawiac i coś wnioskowac, a jak czytam o Twoim lekarzu i o kilku innych już wcześniej to szczerze nie wiem czy mają przesilenie zimowo wiosenne czy po prostu nienawidza dzieci a ginekologami sa bo się na stomatologie nie dostali
jesli masz mozliwosc zmien gina, ja znalazłam za☠☠☠istego ale prywatnie bo z racji pracy nie miałam ani czasu ani ochoty gdzies w kolejkach stac i czekac na terminy i nakazał szereg badań które wyszły książkowo , jedynie testosteron miałam niewiele wyższy niż norma i na tym sie skupił, ale zamiast mi go zbić i czekac kolejne pół roku zastosował atak jak on to nazwał żeby jajeczka si e robiły i się udało . później prowadził mi całą ciąże i nie na odpiepsz tylko faktycznie si e interesował i praktycznie ufałam mu we wszystko co mówił i w sumie dobrze bo zmusił mnei żebym do szpitala jechała z podwyższonym cisnieniem i 2 dni poxniej miałam już synka, co prawda w 36 tyg no ale juz si e łożysko odklejało i pewnie jakbym nie posłuchała to kto wie.

eee o czym to ja pisałam , ale sie zakreciłam , jak zaczynam o Oskim pisac to mi świat wiruje..aaa wczoraj obciełam mu loki i teraz jest łysolek i ma tylko kawałek grzywki ... i tak sie czasem łapię na tym że patrze na niego ...i zastanawiam sie co to za chłopczyk chodzi po salonie hehe

Vanessa głowa do góry , a to że si enakrecasz hehe no wszystkie się nakręcamy to normalne, jedne bardziej to okazuja , drugie mneij ale wszystkei jestesmy w podobnej sytuacji
Trzymam kciuki zeby sie udało

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

wróciłam z ogrodu cudnie slonecznie tylko te je..b.. komary dobijaja
która pytała o kwas foliowy , mój łykał przez jakis czas , al e czy to działa to nie mam pojęcia
zmykam na pomidorówke bo własnei zrobiłam na szybko
wiem, wiem, że powinnam zmienić lekarza, ale ciągle nie wiem do kogo pójść, ta moja mi powiedziała, że jeśli nam już się nie będzie dłuuugo udawać, to trzeba zrobić badanie nasienia i tyle, bo ona bezpłodności nie leczy
a tak nawiasem mówiąc, miałam iść do niej do kontroli w listopadzie, heee, szczęśliwie maj........

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Nie wiedzialam nawet,ze powinien brac.

Wiecie co nie mam juz kotki... mam kocurka
ale że co??? Tranwestyta?

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
a ja nie mierzę temp bo mam nieregularny tryb życia, pracuję też w nocy więc to wszystko byłoby bardzo naciągane:/

ps. czy Wasi faceci biorą kwas foliowy?
kiedyś na innym wątku dziewczyny pisały, że faszerują tżów kwasem, ja tego nie robię, bo czytałam, że u faceta to niczm nie skutkuje