vanessa więc przedewszystkim radze zmienić lekarza. zaufany lekarz i mądry to podstawa. mi gin powiedział ze gdy po pół roku regularnego współzycia kobieta nie zachodzi w ciaże to trzeba się zastanowić o co kamman, nie ze od razu bezpłodna ale komplet badan, monitoring , ew badanei nasienia i wtedy można dopiero rozmawiac i coś wnioskowac, a jak czytam o Twoim lekarzu i o kilku innych już wcześniej to szczerze nie wiem czy mają przesilenie zimowo wiosenne czy po prostu nienawidza dzieci a ginekologami sa bo się na stomatologie nie dostali

jesli masz mozliwosc zmien gina, ja znalazłam za☠☠☠istego ale prywatnie bo z racji pracy nie miałam ani czasu ani ochoty gdzies w kolejkach stac i czekac na terminy i nakazał szereg badań które wyszły książkowo , jedynie testosteron miałam niewiele wyższy niż norma i na tym sie skupił, ale zamiast mi go zbić i czekac kolejne pół roku zastosował atak jak on to nazwał żeby jajeczka si e robiły i się udało . później prowadził mi całą ciąże i nie na odpiepsz tylko faktycznie si e interesował i praktycznie ufałam mu we wszystko co mówił i w sumie dobrze bo zmusił mnei żebym do szpitala jechała z podwyższonym cisnieniem i 2 dni poxniej miałam już synka, co prawda w 36 tyg no ale juz si e łożysko odklejało i pewnie jakbym nie posłuchała to kto wie.
eee o czym to ja pisałam , ale sie zakreciłam

, jak zaczynam o Oskim pisac to mi świat wiruje..aaa wczoraj obciełam mu loki i teraz jest łysolek i ma tylko kawałek grzywki ... i tak sie czasem łapię na tym że patrze na niego ...i zastanawiam sie co to za chłopczyk chodzi po salonie hehe
Vanessa głowa do góry , a to że si enakrecasz hehe no wszystkie się nakręcamy to normalne, jedne bardziej to okazuja , drugie mneij ale wszystkei jestesmy w podobnej sytuacji

Trzymam kciuki zeby sie udało
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------
wróciłam z ogrodu cudnie slonecznie tylko te je..b.. komary dobijaja

która pytała o kwas foliowy , mój łykał przez jakis czas , al e czy to działa to nie mam pojęcia

zmykam na pomidorówke bo własnei zrobiłam na szybko