Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-16, 13:12   #2557
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Witam, Drogie Panie, zanim zasiądę do SPSS po razs kolejny

Mnie się ostatnio śniło, że w dniu ślubu zjawiłam się u fryzjerki o umówionej godzinie wraz z mamą, przyszłą teściową i druhną tylko po to, żeby się dowiedzieć, że nie zostałyśmy wpisane na listę

Ależ ja pytałam Tż. Odpowiedź brzmiała- kup mi jakieś bokserki, bo by mi się przydały

Podwójne Tż przyjmie też moje i oboje będziemy mieli podwójne

Myślałam nad tym, ale myślę, że wstrzymam się do przyszłego roku.
ciekawe jeszcze nie znam żadnej takiej pary, ale pomysł niezły ale mój w życiu by na to nie poszedł

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Chciałam zapytać dziewczyn, które nie mieszkają z tż no i te które kiedyś też nie mieszkały. Ile czasu spędzacie/spędzaliście ze swoimi teściami jak przyjeżdżałyście do tż do domu?
jak jeszcze nie mieszkaliśmy razem, a przyjeżdzałam to tylko witałam się z rodzicami i tyle chyba, że szłam do kuchni, a tam była teściowa to ucinałyśmy sobie krótką pogawędkę i tyle. Ale nigdy nie siedzieliśmy z nimi w pokoju, tak samo było u mnie w domu
no to nie jest łatwa sytuacja, ale po prostu musisz chyba pogadac z TŻtem, choć łatwe to na pewno nie będzie

moja siostra już po operacji, ale narazie nic nie wiadomo
edit: wiadomo. Kontaktuje, ale jest bardzo słaba i ją strasznie boli :-(

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2013-05-16 o 13:16
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora