Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-17, 19:25   #4842
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;40860897]

Co Wy tak obie jednocześnie z tym ściąganiem? Bądźcie psiapsiółkami [/QUOTE]jesteśmy!
Cytat:
Oooo, Boże, mój TŻ też nie lubi ombre, mówi, że to wygląda jak niezafarbowane włosy A moim zdaniem to zależy jakiego jest koloru i na jakich włosach. Jakbym zobaczyła dziewczynę w koszuli w kratę, trampkach i podartych jeansach, to bym pomyślała, że menelka, ale jak na paniusi wymalowanej, to nawet spoko
to ja menelka
Cytat:
O fak, ale dowaliłaś z tym zdjęciem Co do koleżanki, to ciężko mi sobie wyobrazić czy jest ładna czy brzydka
nie wiem, ciężko powiedzieć, jak ją zobaczyłam, to myślałam, ooo fak dziewczyno wyglądasz jak owen wilson grunt , że kocha siebie i nakurvia słit focie

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
To sweet focie telefonem :P

Chwilowo nie jestem na diecie, nie ćwiczę, nie myślę o diecie
ja nie umiem telefonem oprócz telefonów i smsów nie używam żadnej z funkcji jakie ma mój telefon, bo ich nie ogarniam gałgan

to przez tego faceta? ale to platoniczna miłość, czy jesteście na etapie, jesteśmy przyjaciółmi i się nie bzykamy

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora