Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczanie włosów część III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-18, 12:12   #440
reliable1987
Raczkowanie

Dot.: Zapuszczanie włosów część III

Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga Pokaż wiadomość
Przeciwieństwa się przyciągają Zazdroszczę Ci urody w takim razie , no ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma

Jesteś z mojego rocznika 87? Ja chciałabym rodzić mając 28-30 lat, wiadomo nic się nie zaplanuje ale takie mam założenia W ogóle ostatnio czytałam, że nasz rocznik 87 i rocznik 84 coś mało chce mieć dzieci i brać śluby. A tak patrząc na znajomych to te statystyki się nie sprawdzają :P Kalendarzyk...hm...wszyst ko zależy od regularnych okresów, u mnie po tabsach by się sprawdził, zobaczymy jak będzie
Ja miałam cykle nieregularny bo przez 5 lat brałam tabletki potem odstawiłam. Ja też myślałam żeby rodzić później ale teraz jak już mam 8 miesięcznego syna to żałuję, że nie urodziłam go wcześniej. Teraz jestem gotowa już na drugą ciążę ale musi mały się troszkę odchować a szkoda tęsknię za tym kopaniem A co do ślubu pewnie bym jeszcze czekała gdyby nie dziecko mąż mi się oświadczył po niecałych 9 latach razem w moje 24 urodziny a miesiąc później zaszłam w ciążę Wzięliśmy cywilny teraz za 1,5 miesiąca będzie kościelny

Życzę wam ładnych dzieci ja i mąż mamy ciemny blond włosy jasną karnację i jasne oczy. Patryczek urodził się z rudymi włoskami i niebieskimi oczkami. Oczka zostały a włoski zrobiły się ciemny blond

Walczę z moimi włosami od 18.03.2013r.
Kręcone włosy

Moje włosiska: Album

Edytowane przez reliable1987
Czas edycji: 2013-05-18 o 13:45
reliable1987 jest offline Zgłoś do moderatora