Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - (za)rodzinny facet
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-18, 14:14   #14
LadyArwena
Przyczajenie

Dot.: (za)rodzinny facet

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
dla niego jego rodzina jest ważniejsza, niż Ty.
oprócz tego, że kompletnie nie szanuje Twojego czasu - bo Ty coś planujesz, bo zamiast umówić się z kimś innym, to zajmujesz sobie czas w weekend dla niego, a on któryś już raz mówi w ostatniej chwili, że nie może, i powód jest jak zwykle takich sam - to dodatkowo wychodzi na to, że to Ty chcesz się z nim widywać i spotykać, a on z Tobą niekoniecznie.

jesteś w stanie to zaakceptować? myślisz, że spotkania z rodziną są wystarczającym powodem do tego, aby odwoływać spotkania z Tobą co i rusz? myślisz, że jest to na tyle ważny powód, żeby odwoływać spotkanie z Tobą w ostatniej chwili?

myślisz, że może być tak, że on te spotkania z Tobą odwołuje na rzecz rodziny, bo faktycznie chce się tak często z nimi spotykać, czy głupio mu im odmówić?

wyjścia masz dwa:
- zaakceptować stan rzeczy
- nie akceptować go i być zawsze za rodziną - bo nie wiem, czy mówiłaś mu, zwyczajnie, że czujesz, że on spotkań z Tobą nie potrzebuje, a na pewno nie tak bardzo, jak Ty i że Ci to nie pasuje (czy mówiłaś mu to kiedykolwiek wcześniej, zanim napisałaś mu wiadomość?)? bo jeśli tak i on problemu nie widzi, no to tylko potwierdza wszystkie wypowiedzi w tym wątku. jeśli tego nie robiłaś - to nie uważasz, że to tak, jakbyś wymusiła pozycję w jego hierarchii, że ona nie wyszła od niego, tylko od Ciebie?
z tego samego powodu nie pisałabym żądnych szantażujących wiadomości jeśli nie przyjedziesz, to więcej nie przyjeżdżaj.
Tak nawet wczoraj pokazałam mu jak jestem bardzo rozczarowana na co on zadal pytanie dlaczego mam do niego pretensje skoro to nie od niego zależy nie skomentowałam...i szczerze mówiąc chciałabym , żeby sam wiedział , że tak nie powinno byc , żeby sam chciał rezygnować ze sptokania z rodzina na rzecz spotkania ze mną , nie dlatego ze mu cos wypominam...

Edytowane przez LadyArwena
Czas edycji: 2013-05-18 o 14:17
LadyArwena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując