2013-05-18, 16:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)
Jagoda - a idźże, kurde zakupocholiczka, baty mi trzeba a nie po główkach głaskać  
Cytat:
Napisane przez Goldlight
A ja dzisiaj eksmitowalam moje swieczki do innego pokoju i leza wszystkie razem... Wtedy jak byly w kupie obok siebie zobaczylam ile tego mam... Chyba jestem chora  Podliczac lacznie kasy na to ustrojstwo nie bede - bo lepiej jednak nie
Za to kupuje mniej perfum
A u mnie w opakowaniu po malej swiecy pali sie sampler Goosberry Jam i bardzo ladny jest i intensywny. Od razu mam ochote na konfiture
|
Kurczę, a ja go pokawałkowałam na wosk i moim zdaniem jest strasznie cienkim zapachem...W ogóle nic nie czułam, chyba trzeba mu dać drugą szansę...
Cytat:
Napisane przez sabbatha
Jasmine w promocji w czerwcu, to chyba lepiej poczekać jak coś
Ja dzisiaj palę pineapple cilantro, zobaczymy czy się uduszę ;p Nie lubię zapachu (ani smaku) ananasa no ale w końcu to nowość, to trzeba było kupić ;p
|
Danke, poczekam w takim razie
Cytat:
Napisane przez martyna_tina
No co Ty mówisz... Dla mnie Honey Blossom to bliżej nieokreślony kwiat zalany litrem dobrego piwa 
|
A dla mnie to była bliżej nieokreślona...lipa. Tak, poważnie lipa z miodem lipowym, lipą polana. Bue. Lepka słodycz 
Cytat:
Napisane przez Cheza01
Świr!  A tak serio to cudowna kolekcja 
|
Dopisz jeszcze do tego duży tumbler Blissful Autumn i średni tumbler Clean Cotton 
Cytat:
Napisane przez lele

My CIę tu dobrze rozumiemy :P
|
Wiem, lele wieem 
Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6
Coś w stylu potwora z mokradeł jak sławna "kosiarka" czy to łagodniejsze wydanie? 
|
Dla mnie potwór z mokradeł. Słabo czuć trawę, mocno daje jakąś słodyczą. Trawę czuję tylko na początku, potem coś morderczego 
Cytat:
Napisane przez czarnykot6
Nie wąchałam kosiarki, więc nie mam porównania. Dla mnie Green Grass nie jest zapachem świeżym, zamykając oczy nie czuję się jak na zielonej łące i nie jest to też zapach jaki się czuje otwierając okno, kiedy panowie pod blokiem koszą trawę. Kojarzy mi się z zakupami w kwiaciarni, kiedy prosi się o cięte tanie kwiaty i powącha się łodygi wyjęte dopiero co z wazonu ignorując zapach samego kwiatka  Dopiero jak się wsadzi nos do kominka czuć trawę, ale taką starą, ciemnozieloną, zmieloną w palcach :P
|
o to, to!
Czas edycji: 2013-05-18 o 16:40
|
|
|