Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-18, 17:58   #1307
pati_pz
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
I co w końcu kupiłaś? Ja dzisiaj pierwszy raz użyłam i jestem pozytywnie zaskoczona Nawet baaaardzo
Niestety nie zdecydowałam się na nic Chyba wezmę w przyszłym tygodniu tę 3 minute Miracle, ale w wersji deep treatment, bo w jednym z Rossów koło mnie była tylko ta 3 minute, ale w wersji do włosów długich i farbowanych. Niby już nie potrzebuję super nawilżenia, bo fryzjerka ścięła mi wszystkie przesuszone końce, ale przy tym nadała świetny kształt włosom (minął już ponad miesiąc, a ja codziennie zachwycam się swoimi włosami), ale jednak obietnica lejących, sypkich włosów jest kusząca.

Cytat:
Napisane przez Ansday Pokaż wiadomość
Migotko fajna chusta

Pozale sie - ostatnio troche za duzo wydalam, chcac zaoszczędzić kupiłam tanszy krem do twarzy, niz ten ktory zazwyczaj uzywam, choc moja cera jest specyficzna stwierdzilam sprobuje cos z Vichy, po tyg mialam tyle zanieczyszczen na twarzy na raz ile nie mialam przez cale zycie, wiec chcac nie chcac musialam pojsc po stary krem... to samo mialam z olejami na twarz, buzia byla gladka ale pryszcz na pryszczu masakra... kupilam ten krem co zawsze i wszystko sie uspokoilo, stad pytanie czy moja cera moze byc taka wybredna czy moze ten krem jest jakis uzalezniajacy?
Kiedyś słyszałam opinię o kremie Vichy Normaderm, że jest uzależniający dla skóry, ale teraz uważam, że po prostu dobrze wpływa na naszą cerę i jest dopasowany do potrzeb. Mam tak z Ahavą Myślałam, że inne kremy są takie byle jakie, a po prostu ten krem daje optymalne rezultaty.

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość

o tak, zamiłowanie do luksusu... chciałabym w przyszłości żyć w luksusie

Ja teraz noszę małą torebkę z Zary na zmianę z tą z ćwiekami z Mango, która wbrew moim obawom, mieści całkiem sporo ale brakuje mi tej czarnej z Mango więc może po wypłacie, jeśli nadal będzie przeceniona, zamówię ponownie...
Ja też i postaram się na to zapracować, chociaż mój zawód nie należy do tych prestiżowych i dobrze płatnych, co wg mnie jest błędem, ale może kiedyś się to zmieni

Jaką torebkę z Mango masz na myśli?

Cytat:
Napisane przez katrina_s Pokaż wiadomość
Dziękuje dokładnie tak, masz racje, poprzednia pare kupiłam rok temu zima niemal za polowe aktualnej ceny.. Tak mi sie na lato zachcialo okularów w wersji ze szklami gradient, ale chyba rzeczywiście nie ma sensu przeplacac..
Ja ostatnio w outlecie przymierzałam Ray Bany Aviatory złote z gradientowymi brązowymi szkłami. Jak już uzbierałam na nie kasę, to ktoś je zdążył kupić i kasa poszła na inne drobiazgi
Chciałam zamówić Cockpity online, ale stacjonarnie przekonałam się, że bardziej pasują mi Aviatory. Może jeszcze kiedyś je znajdę w miarę przystępnej cenie.
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora