Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matura 2014, część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-19, 13:33   #1497
plastikowabiedronko
Zadomowienie

Odp: Dot.: Matura 2014, część II

Cytat:
Napisane przez Czekollladowa Pokaż wiadomość
hej mogłabym dołączyć ??
będę tutaj najstarsza, bo mam 23 lata, a dlaczego chcę dołączyć?
bo nie zdałam matury z matematyki w 2011 roku... brakło mi 1 pkt i poźniej dałam sobie spokój. Teraz jestem "gotowa" żeby tą matmę zdać z matematyką zawsze miałam pod górkę... i mam nadzieje, że mnie przyjmiecie

Cytat:
Napisane przez Czekollladowa Pokaż wiadomość
Planuję tylko matme bo z tego co pisze mi w papierach:
j. pol podst pisemny mam zdany na - 68%
j.ang podst. pisemny - 76%
ustny polski - 60%
ustny ang - 80%

później jak zdam planuję na zaoczne studia iść tylko jakie bo z zawodu jestem kucharzem

Cytat:
Napisane przez twee Pokaż wiadomość
Witam, można dołączyć?
Mam w planach zdawanie matury rozszerzonej z historii, WOSu, polskiego i angielskiego (nawet jak to piszę, to się z siebie śmieję). Widziałam, że kilka dziewczyn też zdaje rozszerzoną historię i mam do was pytanie, jak się z tym czujecie ? Myślicie, że dacie radę, uczycie się już pod kątem matury?
Ja szczerze powiedziawszy mam z historii dobre oceny i łatwo przychodzi mi uczenie się jej (zapamiętywanie dat itp.), ale równie łatwo je zapominam, więc w gruncie rzeczy muszę się uczyć wszystkiego od nowa jeśli zamierzam mieć chociaż ponad 5%. Stąd też trochę się waham czy brać to rozszerzenie (które zawsze mogłabym poprawić) czy podstawę. A no i zamierzam dostać się na dziennikarstwo ze specjalnością fotografia reportażowa na UW (wysoki próg, dlatego tyle przedmiotów na rozszerzeniu, ale bardzo mi na tym zależy).

Witam nowe koleżanki

Nic mi się nie chce, nie wstanę z łóżka..oczy mi się kleją, ale jutro spr z matematysi!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

język norweski
język rosyjski
język czeski
język angielski
język francuski

plastikowabiedronko jest offline Zgłoś do moderatora