2013-05-19, 13:33
|
|
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Matura 2014, część II
Cytat:
Napisane przez Czekollladowa
hej mogłabym dołączyć ?? 
będę tutaj najstarsza, bo mam 23 lata, a dlaczego chcę dołączyć?
bo nie zdałam matury z matematyki w 2011 roku... brakło mi 1 pkt i poźniej dałam sobie spokój. Teraz jestem "gotowa" żeby tą matmę zdać  z matematyką zawsze miałam pod górkę... i mam nadzieje, że mnie przyjmiecie 
|
Cytat:
Napisane przez Czekollladowa
Planuję tylko matme bo z tego co pisze mi w papierach:
j. pol podst pisemny mam zdany na - 68%
j.ang podst. pisemny - 76%
ustny polski - 60%
ustny ang - 80%
później jak zdam planuję na zaoczne studia iść tylko jakie  bo z zawodu jestem kucharzem 
|
Cytat:
Napisane przez twee
Witam, można dołączyć? 
Mam w planach zdawanie matury rozszerzonej z historii, WOSu, polskiego i angielskiego (nawet jak to piszę, to się z siebie śmieję  ). Widziałam, że kilka dziewczyn też zdaje rozszerzoną historię i mam do was pytanie, jak się z tym czujecie ?  Myślicie, że dacie radę, uczycie się już pod kątem matury?
Ja szczerze powiedziawszy mam z historii dobre oceny i łatwo przychodzi mi uczenie się jej (zapamiętywanie dat itp.), ale równie łatwo je zapominam, więc w gruncie rzeczy muszę się uczyć wszystkiego od nowa jeśli zamierzam mieć chociaż ponad 5%. Stąd też trochę się waham czy brać to rozszerzenie (które zawsze mogłabym poprawić) czy podstawę. A no i zamierzam dostać się na dziennikarstwo ze specjalnością fotografia reportażowa na UW (wysoki próg, dlatego tyle przedmiotów na rozszerzeniu, ale bardzo mi na tym zależy).
|
Witam nowe koleżanki 
Nic mi się nie chce, nie wstanę z łóżka..oczy mi się kleją, ale jutro spr z matematysi!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
język angielski 
język francuski 
|
|
|