Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2014, część II
Cytat:
Napisane przez mayletka
wiecie co? spotkałam się z przyjaciółką z gimnazjum, nie widziałyśmy się dwa lata i na początku było mi tak bardzo dziwnie, ale ona mówiła i mówiła, że po chwili poczułam się swobodnie, i okazało się, że właściwie nic się nie zmieniło, że znów śmieszą nas takie same rzeczy (dawno nie płakałam ze śmiechu) a to pociągnęło za sobą moje spamowanie na jej profilu, przez co (chyba) odezwała się do mnie moja jeszcze lepsza przyjaciółka z gimnazjum i teraz tak sobie szczerze rozmawiamy, obie żałujemy, że tak to się skończyło oraz planujemy nadrobić! poza tym, ona we mnie wierzy, twierdząc, że bez problemu dostanę się na moje wymarzone studia! *,* + ktoś mi wyznał miłość zbyt dużo wrażeń, jak na jeden dzień, czuję się spełniona towarzysko, zapomniałam jak to jest i nie zasnę. musiałam to z siebie wyrzucić tak mi dobrze dziś, jakbym znów była w gimnazjum nie, nie uczyłam się dziś NIC, nawet powtórek z angielskiego nie zrobiłam
nananana, mówiłyście o włosach, więc ja mam tak trochę więcej niż do połowy pleców, falowano-kręcone i są tak cienkie, że wszystko je obciąża. rok temu miałam obsesję na punkcie CG  w ogóle to strasznie wolno mi rosną i nie mogę zejść z cieniowania 
|
To super Myletko Bardzo się cieszymy, że Ci się układa U mnie wręcz przeciwnie... Wczoraj byłam na 8nastce mojej przyjaciółki z gimnazjum i można powiedzieć, że się wynudziłam... Nie wiem, może to przez to, że wszyscy pili oprócz mnie Poza tym czuję, że oddaliłam się z 2 przyjaciółkami z gimnazjum... Ale co się dziwić, jak widujemy się raz na 3 miesiące...
Też nie mogę zejść z cieniowania!! 
Cytat:
Napisane przez Puola
A teraz coś ode mnie  
|
Nic nie rozumiem, ale przyjemna piosenka 
Cytat:
Napisane przez _incredible_
annlynn - no nie wiem, po prostu mam takie wrażenie. Ale możliwe, że niedługo będzie lepiej 
|
Ja też mam takie wrażenie. Ale mam nadzieję, że jak pójdę na studia, to "zacznę żyć"
Cytat:
Napisane przez Czekollladowa
hej mogłabym dołączyć ?? 
będę tutaj najstarsza, bo mam 23 lata, a dlaczego chcę dołączyć?
bo nie zdałam matury z matematyki w 2011 roku... brakło mi 1 pkt i poźniej dałam sobie spokój. Teraz jestem "gotowa" żeby tą matmę zdać  z matematyką zawsze miałam pod górkę... i mam nadzieje, że mnie przyjmiecie 
|
Hej 
Cytat:
Napisane przez twee
Witam, można dołączyć? 
Mam w planach zdawanie matury rozszerzonej z historii, WOSu, polskiego i angielskiego (nawet jak to piszę, to się z siebie śmieję  ). Widziałam, że kilka dziewczyn też zdaje rozszerzoną historię i mam do was pytanie, jak się z tym czujecie ?  Myślicie, że dacie radę, uczycie się już pod kątem matury?
Ja szczerze powiedziawszy mam z historii dobre oceny i łatwo przychodzi mi uczenie się jej (zapamiętywanie dat itp.), ale równie łatwo je zapominam, więc w gruncie rzeczy muszę się uczyć wszystkiego od nowa jeśli zamierzam mieć chociaż ponad 5%. Stąd też trochę się waham czy brać to rozszerzenie (które zawsze mogłabym poprawić) czy podstawę. A no i zamierzam dostać się na dziennikarstwo ze specjalnością fotografia reportażowa na UW (wysoki próg, dlatego tyle przedmiotów na rozszerzeniu, ale bardzo mi na tym zależy).
|
Hej