Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-19, 18:27   #2605
gosiulka22
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa :)

Cytat:
Napisane przez Sateczka Pokaż wiadomość
Z radością informujemy, że dnia 14 maja 2013 przyszła na świat Basia 52 cm i 3790 Ostatecznie poprzez cc..

Kochane, szczegóły wkrótce tylko ogarnę się po powrocie do domciu...
całuski
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Witam

Ale dzisiaj pięknie na dworze

My już po rosołku, zaraz zabieramy dzieci na lody i plac zabaw dotlenić trochę mózgi.
A później spakuję te nieszczęsną torbę...Niech mnie któraś w doope kopnie bo się zebrać za to nie mogę:/ Wszystko leży, tylko wrzucić do torby, a mi ciężko

Tak w ogóle to zaćmienie mózgu mam jakieś.. 13 maja miałam wizytę i Wam jej nie opisałam
A więc grzybek sobie poszedł Szyjka nie wskazuje na poród póki co, Tymek nadal głową w dół..Lekarka stwierdziła,że wygląda na tydzień większego więc raczej spory będzie.. Wizyta była w 36t2d ciąży i wtedy ważył 3 kg- 3,3kg.

U mnie w pasie 101-102cm i 12kg na plusie.. Waga jak stanęła w miejscu miesiąc temu tak się trzyma.

Dzisiaj zaczęliśmy 38tc

Kolejna wizyta 24 maja.. Jenny dopisz proszę
Kochana i tak dobrze że masz już wszystkie rzeczy to tylko wrzucić do torby a ja nawet jeszcze wszystkiego nie mam (A mamy ten sam termin)
Kurcze jakoś mi się nie mieści w głowie ze zostało tak mało czasu. Mam tyle spraw teraz do załatwienia że cały czas sobie powtarzam że od następnego tygodnia biore się za pranie rzeczy małej i tak jeszcze się za to nie wzięłam. Żebym tylko zdążyła wszystko ogranąć przed małą

My też witamy się w 38 tygodniu
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora