Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-19, 20:02   #2607
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa :)

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
o

Ty chyba tak samo jak ja jesteś zboczona na punkcie naleśników
uwielbiam naleśniki

czarnaola gratuluję córeczki

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
P

Szyjka miękka, rozwarcie na 1 palec. Antoś w dalszym ciągu pozostaje Antosiem tętno ok, położenie główkowe Gin powiedział, że ciąża donoszona mogę rodzić

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
wrzucę Wam fotki naszego brzuchola z dzisiaj
jakoś tak zgrabnie/skromnie wyszedł, w rzeczywistości wydaje się duuużo większy
śliczny

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez pearl87 Pokaż wiadomość
hej kochane,

wczoraj wieczorem wróciliśmy ze szpitala - 13.05 o 6:25 przyszła na świat Małgosia - jak będę choć trochę ogarnięta, to napiszę Wam co i jak (choć bez szczegółów, bo niestety była to jakaś jedna wielka masakra - całe szczęście obie żyjemy ). Teraz może początek zdążę napisać, zanim mała sięgnie po cycka rodziłam niecałe 8 godzin, niestety skończyło się cc

w każdym razie początek super, moje nastawienie super (full naturalnie itd., bez znieczulenia, z mężem..) - dałabym radę bez znieczulenia - bo właściwie cały poród przeszłam. Wody mi się zaczęły porządnie sączyć koło 22, myślałam, że zdążę spokojnie pojeść, wziąć prysznic itd, ale pod prysznicem (po 15 min od początku "wód") dostałam skurczy co 3 minuty myślałam, że to żart pojechaliśmy na porodówkę, mówili, że przesadzam - ale badanie: 6 cm rozwarcia.

mała się obudziła, cdn
gratulacje

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
witamy sie w 40 tygodniu ciazy 39 juz skonczony zostaly nam dwa weekendowe dni i w poniedzialek atakujemy IP! trzeba ten czas jakos fajnie wykorzystac. uciekam wiec sprzed kompa...planuje grilla i zobaczymy co tam tz jeszcze dla nas wymysli
milego dnia!
za 40t

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
jestem po wizycie......
widziałam zainteresowanie sie mną...dziękuję dziewczyny

nie jest za ciekawie..mam doła..łzy w oczach...
smutno mi.. i wiele myśli przez głowę mi przechodzi...
mały jednak się pcha ..szyjka zgładzona..gotowośc małego na granicy ..wyjśc/niewyjsc..
bardzo nisko główka..praktycznie ciągle czuje ból jak siedzę..i unoszę pupę..
ogólnie przepływy dobre..łożysko nadal w IIstopniu..serduszko bije ładnie ..tyle pocieszenia.. ale wód już mało..mały mały ..drobny no i Ja spadłam z wagi 2 kilo..lekarz pocieszył mnie ze jeśli będę leżec i oszczędzała się na maxa..czyli zero sprzatania..to do 26 maja powinnam wytrzymac..i tym samym dac maleństwu szanse na donoszenie..ale jak się urodzi teraz to też daje mi gwarancje że będzie w porządku..
boże jak mi smutno...płacze jakoś tak...nie wiem..........
jak wytrzymam do drugiej soboty to prosił zebym przyszła i sprowadzi z warszawy tego specjalistę od pomiarów małego..zmierzy tu i tam małego żeby było jasne co i jak...ach nie wiem dlaczego tak ....
zaczął się rozciągac w końcu porządnie..wiec trochwe spokojniejsza jestem

to tyle ..nie wiem czy wszystko wam przekazałam ale na razie odpoczne..pomyśle ..polezę sobie..myśli do kupy zbiorę
zaciskam za was do 26.05 już niedaleko

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Lilka przyszła na świat o 11.40 17 maja SN 3500g 53 cm, poród trwał 1h40min

Niestety nie umie dobrze ssać, bo mam płaskie brodawki i trochę się męczymy :-( ciumknie 2 razy i zasypia z cycem w ustach :-(

Ale ogólnie luz blues :-D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
gratulacje
humpback jest offline Zgłoś do moderatora