2013-05-19, 19:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna
Nie wiem czy kiedyś kupię znów cały set, są inne dobre regeneraty, a ja nie planuję znów zrujnować sobie włosów  Jednak ta odżywka zakwaszająca jest świetna, jak mi się skończy to pomyślę nad zakupem. Nakładam ją po farbowaniu dosłownie na chwilkę, rewelacja. Żadne płukanki octowe czy z cytryną nie dawały tak świetnego efektu, często przesuszały. Chociaż i tak są lepsze niż taka, nasz kochany wątek odświeżony https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=538
A tak w ogóle, nie wiem czy widziałyście nowe szampony Pinio w Biedrze, mam czekoladowy  Zapach obłędny  Fajny jest, ale używam go raczej jako żelu pod prysznic, ma zupełnie inny skład niż poprzedni, bardziej nawilżająco-oblepiający jak na mój gust. Kosztuje niecałe 5zł
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------
W C10 ślicznie Ci było, ja bym się chyba jej trzymała 
A nie myślałaś o próbie Londa Naturals 12/9 z wodą 12%? Nie pamiętam czy ktoś tutaj podmieniał wodę, ale może wyszłoby ciekawie
|
za przeproszeniem ...☠☠☠łam... :coje st:
mocz,mocz,mocz mo cz dobry na wszystko 
Czekoladowy Pino...
jutro szpagatami do Biedronki zasuwam
Dziekuje z opinie o c10
wiesz co wiem, ze dziewczyny podmienialy wody w Londzie ale wydaje mi sie,że nawet z woda 12 nie wyszlo by ok na moich wlosach
Ale przyznam szczerze,ze rowaze rowniez ta opcje
Ja dopiero niedawno odkrylam,ze kocham perlowe blondy i,że to wlasnie one wychodza mi lepiej od popieli(219,a10)
Na chwile obecna skreslam Joanne Szlachetna Perłe,bo cos mi nie lezy
Wode w Londzie podmianiala chyba Czeko albo Asia o ile dobrze kojarze( nie bijcie jesli sie myle )ale z tego co wiem szybko rudzieje nawet na 12%
Teraz jeszcze Czeko ćwieka mi zadala z prof.Londa 12/61
|
|
|