2013-05-19, 19:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;40885499]Hanan,dziękuje [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej
 Co na nie zabije, to nas wzmocni. Podobnież
A mogę zapytać co Tobą kierowało do dalszego jej stosowania, mimo niepożądanych skutków, jakim wg mnie niewątpliwie jest właśnie ból?
|
używałam jej do tej pory przez 2 razy. w sensie: za pierwszym razem robiłam sesje kilkutygodniową i było wszystko dobrze. paznokcie nie bolały, bo nie były zniszczone polerką. zrobiły się mega twarde i szybko urosły. później już nieco osłabły, jeden się złamał, musiałam obciąć i znów urosły. zaczęłam usilnie polerowac płytkę przed każdym malowaniem (nie zdawałam sobie sprawy jakie to szkodliwe jest) i osłabiłam płytkę. połamały się, więc zaczęłam znów kurację Ewelinką. i właśnie podczas tej drugiej kuracji zaczęły boleć palce, po trzech razach już tylko jeden boli  kieruję się tym, że mam nadzieję na ponowny fajny efekt jak po 1 razie stosowania. tylko teraz to chyba niezdrowe dla takich paznokci osłabionych
Cytat:
Napisane przez elunia_r
czesc dziewczynki weekend minął jutro praca 
nadrabiam o sporo pisalyscie,mignely mi pazurki jak zawsze super zarazponadr4abiam, i za malowanie się wezme, chce mi sie neonka nie wiem tylko czy roz czy zielen doradzcie???
nastopy dzis na pewno czerwien pojdzie 
|
róż
|